FI EN

Pori Jazzin myyntipaikkahaku

Pori Jazz järjestetään 55. kertaa 10.–18.7.2020. Jazzpuisto on avoinna koko festivaalin ajan ja pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa 16.–18.7.2020.

Lisätietoja kesän 2020 esiintyjistä ja järjestelyistä on luvassa talven mittaan. Seuraa uutisointiamme!

Myyntipaikat

Haemme nyt myyjiä ja yrittäjiä Pori Jazz -festivaalille 2020. Haluamme varmistaa tapahtumatarjonnan korkean laadun ja pyrimme valitsemaan tapahtumaamme mahdollisimman monipuolisen tarjonnan kävijöillemme.

Lähetäthän haun yhteydessä mahdollisimman tarkan kuvauksen myytävistä tuotteista ja palvelukonseptistasi. Pori Jazzilla on Ekokompassi-sertifikaatti, joten kiinnitämme myyjiä valitessamme huomiota toimijoiden kierrätysvalmiuteen ja toiminnan ympäristöystävällisyyteen.

KIRJURINLUODON KONSERTTIPUISTOSSA järjestetään Pori Jazzin pääsymaksulliset pääkonsertit 16.–18.7. Konsertit ovat ikärajattomia ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Ruokamyyjien kohdalla kiinnitämme huomiota ruoka-aineallergioiden sekä erikoisruokavalioiden huomioimiseen. Pääkonserttien osalta edellytämme, että jokaisen toimijan menusta löytyy vähintään yksi laadukas kasvis- tai vegaanivaihtoehto.

JAZZPUISTO on pääsymaksuton sekä ikärajaton ja avoinna päivittäin noin klo 12-01. Poikkeuksena on Pori Jazz Kidsin pääkonserttipäivä 15.7., jolloin alue aukeaa jo klo 10.

PORI JAZZ KIDS järjestetään 13.–15.7. Lokkilavalla ja sen ympäristössä. Koko perheelle suunnattu tapahtuma on pääsymaksuton. Kids-ohjelmaa on 13.-14.7. noin klo 12-16 ja 15.7. noin klo 10-17.

Haku ja maksaminen

Sähköinen myyntipaikkahaku on avoinna 31.3.2020 asti ja valitsemme tapahtumaamme sopivat myyjät kevän aikana. Kaikille paikkaa hakeneille ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti huhtikuun loppuun mennessä. Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vahvistettujen myyntipaikkojen vuokranmaksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna 31.5.2020 mennessä. Mikäli myyntipaikan vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, myyjältä evätään pääsy tapahtumaan.

Hae myyntipaikkaa sähköisellä lomakkeellamme!

Myyntipaikan peruuttaminen

31.5.2020 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden paikkamaksun. Myyntipaikkaa ei voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle ilman Pori Jazzin suostumusta.

Luvat

Myyjä huolehtii itse tarvittavista elintarvikeviranomaisluvista ja muista tarvittavista luvista ja omavalvontasuunnitelmasta. Lupien deadlinepäivämäärät ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Kaikkien myyjien tulee olla ilmoitettuja elintarvikehuoneistoja tai vanhan lain mukaan hyväksyttäviä liikkuvia myyntilaitteita.

Ympäristöystävällisyys

Pori Jazz sai kesällä 2017 Ekokompassi-sertifikaatin ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, mm. kehittämään entisestään materiaalivirtojen kierrätystä tapahtuma-alueilla.  Velvoitamme myyjät lajittelemaan jätteensä sekä edellytämme myyjien käyttävän biohajoavia kertakäyttöastioita ja aterimia. Tarkemmat ohjeet kierrätyksestä toimitetaan valituille myyjille toukokuussa.

Muuta

Myyntipaikkajärjestystä suunniteltaessa otamme myyjän toiveet ja myytävät tuotteet mahdollisuuksien mukaan huomioon. Pori Jazz vastaa kuitenkin myyntipaikkojen sijoittelusta.

Tarkemmat myyjäohjeet ja myyntipaikan sijainti ilmoitetaan alkukesästä 2020.

Pori Jazz pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.