Poriin ja Kirjurinluotoon on helppo matkustaa eri kulkuvälineillä

Junalla

Poriin pääsee kätevästi junalla. VR järjestää perjantain 14.7. ja lauantain 15.7. pääkonserttien jälkeen lisävuorot Porista Tampereen kautta Helsinkiin. Perjantaiyönä IC616 lähtee Porista lauantain puolella klo 00:55 ja saapuu Helsinkiin klo 05:05. Lauantaiyönä IC616 lähtee Porista sunnuntain puolella klo 01:40 ja saapuu Helsinkiin klo 05:14.

Lauantaina 15.7. on lisäjuna IC617 aamulla Helsingistä klo 08:50 Tampereen kautta Poriin niin, että Poriin klo 13:12 saapuvalta junalta ehtii hyvin Kirjurinluodon pääkonsertin alkuun (portit aukeavat klo 14). Lisäjunassa on myös yllätysohjelmaa! VR:n junaliput Helsingistä Poriin pääset ostamaan täältä.

Seuraavissa junissa on rannekkeenvaihtomahdollisuus Tampere–Pori välin aikana:
TO 13.7. IC465 Tampereelta klo 12:09 Poriin
PE 14.7. IC465 Tampereelta klo 12:09 Poriin
LA 15.7. IC617 Helsingistä klo 08:50 Poriin

Porin rautatieasemalta on kävellen vain 1,7 kilometrin matka Kirjurinluodon Jazzpuistoon. Reitti Google Mapsissa.

Bussilla

Suurin osa kaukoliikenteen busseista saapuu Poriin tullessaan Matkakeskuksen kautta suoraan Kirjurinluotoon, mistä myös lähtee vuoroja konserttien päätyttyä.

Bussilla saapuessa voi siis vuorosta riippuen valita, haluaako reippailla Porin Matkakeskukselta noin 2 km matkan Kirjurinluotoon vai jatkaa perille asti bussin kyydissä. Lisäämme tänne tarjolla olevista bussiyhteyksistä tietoa sitä mukaa, kun vuorot tulevat myyntiin.

Jumbobus ajaa Helsingistä Poriin ja illalla takaisin 3-tietä pitkin lauantaina 15.7., pysäkit seuraavasti: Helsinki (Kiasman tilausajopysäkki), Ruskeasuo, Keimola, Hyvinkään ABC, ABC Riihimäki, ABC Tervakoski, ABC Tiiriö, ABC Toijala, Ideapark, ABC Tampere Pirkkala. Osta matkaliput täältä!

Onnibus-liput Helsingistä Poriin pääset ostamaan täältä. Yöllä pääkonserttien jälkeen on paluuvuoroja luvassa Tampereen ja Turun suuntaan sekä Helsinkiin.

Porin Matkakeskukselta on matkaa Kirjurinluodon Jazzpuistoon 2,0 kilometriä: reitti Google Mapsissa

Omalla autolla

Konserttipuiston vieressä sijaitsee parkkialue omalla autolla saapuville. Päiväparkin hinta on 15 €, parkkialueella hyväksytään korttimaksut. Parkki on ilmainen Volvoille, sillä Volvo on Pori Jazzin yhteistyökumppani ja tarjoaa tämän edun festivaalikävijöille.

Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne, niin bussit kuin yksityisautot, ohjataan E8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä Kirjurinluodolle tullessa että sieltä poistuttaessa. 8-tietä pohjoisen (Vaasa) suunnasta saavuttaessa risteys löytyy osoitteella Länsitie 175 ja etelän (Helsinki, Turku) suunnasta saavuttaessa osoitteella Länsitie 166.

Porin keskustasta Kirjurinluotoon tuleva Raumansilta on vain jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytössä pääkonserttipäivinä. Katso lähestymiskartta alla ja seuraa opasteita käännyttyäsi 8-tieltä.

Saapumiskartta

Kirjurinluodon sijainti Google Mapsissa.