Poriin ja Kirjurinluotoon on helppo matkustaa eri kulkuvälineillä

Junalla

Poriin pääsee kätevästi junalla. VR järjestää lisävuoroja Porista Tampereelle, josta liitynnät pääradalle perjantain ja lauantain pääkonserttien jälkeen yöllä. Lisäjuna Helsingistä Poriin lauantaina päivällä niin, että junalta ehtii hyvin Kirjurinluodon pääkonsertin alkuun. Liput tulevat myyntiin VR-sivutolle keväämmällä!

Porin rautatieasemalta on kävellen vain 1,7 kilometrin matka Kirjurinluodon Jazzpuistoon. Reitti Google Mapsissa.

Bussilla

Suurin osa kaukoliikenteen busseista saapuu Poriin tullessaan Matkakeskuksen kautta suoraan Kirjurinluotoon, mistä myös lähtee vuoroja konserttien päätyttyä.

Bussilla saapuessa voi siis vuorosta riippuen valita, haluaako reippailla Porin Matkakeskukselta noin 2 km matkan Kirjurinluotoon vai jatkaa perille asti bussin kyydissä. Lisäämme tänne tarjolla olevista bussiyhteyksistä tietoa sitä mukaa, kun vuorot tulevat myyntiin.

Jumbobus ajaa Helsingistä Poriin ja illalla takaisin 3-tietä pitkin pääkonserttipäivinä, pysäkit seuraavasti: Helsinki (Kiasman tilausajopysäkki), Ruskeasuo, Keimola, Hyvinkään ABC, ABC Riihimäki, ABC Tervakoski, ABC Tiiriö, ABC Toijala, Ideapark, ABC Tampere Pirkkala. Osta matkaliput täältä!

Onnibus-vuoroja tulossa myöhemmin keväällä.

Porin Matkakeskukselta on matkaa Kirjurinluodon Jazzpuistoon 2,0 kilometriä: reitti Google Mapsissa

Omalla autolla

Konserttipuiston vieressä sijaitsee parkkialue omalla autolla saapuville. Päiväparkin hinta on 15 €, parkkialueella hyväksytään korttimaksut. Parkki on ilmainen Volvoille, sillä Volvo on Pori Jazzin yhteistyökumppani ja tarjoaa tämän edun festivaalikävijöille.

Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne, niin bussit kuin yksityisautot, ohjataan E8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä Kirjurinluodolle tullessa että sieltä poistuttaessa. 8-tietä pohjoisen (Vaasa) suunnasta saavuttaessa risteys löytyy osoitteella Länsitie 175 ja etelän (Helsinki, Turku) suunnasta saavuttaessa osoitteella Länsitie 166.

Porin keskustasta Kirjurinluotoon tuleva Raumansilta on vain jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytössä pääkonserttipäivinä. Katso lähestymiskartta alla ja seuraa opasteita käännyttyäsi 8-tieltä.

Saapumiskartta

Kirjurinluodon sijainti Google Mapsissa.