Poriin ja Kirjurinluotoon on helppo matkustaa eri kulkuvälineillä

Junalla

Poriin pääsee kätevästi junalla.

Porin rautatieasemalta on kävellen vain 1,7 kilometrin matka Kirjurinluodon Jazzpuistoon. Reitti Google Mapsissa.

Bussilla

Suurin osa kaukoliikenteen busseista saapuu Poriin tullessaan Matkakeskuksen kautta suoraan Kirjurinluotoon, mistä myös lähtee vuoroja konserttien päätyttyä. Bussilla saapuessa voi siis vuorosta riippuen valita, haluaako reippailla Porin Matkakeskukselta noin 2 km matkan Kirjurinluotoon vai jatkaa perille asti bussin kyydissä. Lisäämme tänne tarjolla olevista bussiyhteyksistä tietoa sitä mukaa, kun vuorot tulevat myyntiin.

Porin Matkakeskukselta on matkaa Kirjurinluodon Jazzpuistoon 2,0 kilometriä: reitti Google Mapsissa

Omalla autolla

Konserttipuiston vieressä sijaitsee parkkialue omalla autolla saapuville. Päiväparkin hinta on 15 €, parkkialueella hyväksytään korttimaksut. Parkki on ilmainen Volvoille, sillä Volvo on Pori Jazzin yhteistyökumppani ja tarjoaa tämän edun festivaalikävijöille.

Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne, niin bussit kuin yksityisautot, ohjataan E8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä Kirjurinluodolle tullessa että sieltä poistuttaessa. 8-tietä pohjoisen (Vaasa) suunnasta saavuttaessa risteys löytyy osoitteella Länsitie 175 ja etelän (Helsinki, Turku) suunnasta saavuttaessa osoitteella Länsitie 166.

Porin keskustasta Kirjurinluotoon tuleva Raumansilta on vain jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytössä pääkonserttipäivinä. Katso lähestymiskartta alla ja seuraa opasteita käännyttyäsi 8-tieltä.

Saapumiskartta

Kirjurinluodon sijainti Google Mapsissa.