Osta liput

Kesän 2023 festivaalin liput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa!

Päivätyt liput Kirjurinluodon pääkonsertteihin
1.4.–31.5. alkaen 95 €
1.6. alkaen 99 €
portilta 105 €

2 päivän lippu on voimassa kahteen pääkonserttiin,
joko to 13.7. ja pe 14.7. TAI pe 14.7. ja la 15.7.
1.3.–31.5. alkaen 155 €
1.6. alkaen 160 €
portilta 165 €

3 päivän lipulla varmistat pääsyn kaikkiin kolmeen pääkonserttiin 13.-15.7.
1.4.–31.5. alkaen 200 €
1.6. alkaen 205 €
portilta 210 €

Osta liput

HUOM! Aiemmista vuosista poiketen pääkonsertteihin 12-17 -vuotiaille on oma lippu, joka on aina 5 € aikuisten lippua edullisempi. Alle 12-vuotiaat pääsevät tuttuun tapaan huoltajan seurassa ilmaiseksi konserttiin.

Avustajat pääsevät sisään avustettavan pääsylipulla, kun avustettavalla on EU:n vammaiskortti ja kyseessä on normaali päivälippu, avoin lippu tai 2 tai 3 päivän lippu. Mikäli avustettavalla on Satakunnan Kansa Lounge tai Pori Jazz VIP -lippu, peritään avustajalta normaalin päivälipun ja lisämaksullisen lipun hinnan erotus.

Kehräämö Jam Session -iltajamiliput pääkonserttipäiville ovat myynnissä Ticketmasterissa! Cafe Pori Jazzin iltakonsertteihin puolestaan liput myydään vasta konserttipaikan ovelta klo 19 alkaen.

 

Unohtumattomia elämyksiä Pori Jazzin VIP-vieraana

Nauti huippumusiikista ja tapaa uusia sekä vanhoja tuttavuuksia festivaalin aitiopaikoilla! Uudistettu Pori Jazz VIP tarjoaa parhaat puolet Suomen kesästä ja tuoreista kauden herkuista.

VIP-vieraamme nauttivat ensi kesänä ruoasta, jonka maut, raaka-aineet ja inspiraatio tulevat suomalaisesta luonnosta – tarjolla on muun muassa riistaa ja villikalaa juhlavaan henkeen kohotettuna.

Lue lisää >

Osta VIP liput

Satakunnan Kansa Lounge

SK Lounge

Haluatko viettää festivaalipäiväsi tavallista tasokkaammissa puitteissa? Jo useamman vuoden asiakkaitamme palvellut Pori Jazz Lounge tunnetaan ensi kesänä nimellä Satakunnan Kansa Lounge! Kirjurinluodon pääportin läheisyydestä löytyvä, osin katettu alue tarjoaa muutamia lisäpalveluja tavanomaiseen konserttikokemukseen verrattuna.

Lue lisää >

Osta SK Lounge liput

KULTTUURIEDUT / Pori Jazzin omassa lipunmyynnissä maksutapoina käyvät ePassi, Edenred, Smartum ja Tyky+. Ticketmasterin lippukauppojen vastaanottamat kulttuurietumaksutavat löytyvät näiltä sivuilta:

ePassi / Edenred / Smartum / Tyky+

Huomioithan, että kulttuuriedulla maksu suoritetaan myyntipisteessä ja kyseiselle myyntipisteelle. Jos esim. olet Prisman asiakaspalvelupisteellä maksamassa lippua, maksun saajaksi tulee valita kyseinen Prisma.

Mikäli haluat tehdä etänä lippumaksun Pori Jazzille, tulee kulttuuriedulla olla riittävästi saldoa koko lipun hinnan maksamiseksi. Ota tällöin ennen maksun tekoa yhteyttä Pori Jazzin lipunmyyntiin: tickets(at)porijazz.fi tai aukioloaikojemme puitteissa 050 388 0095 ja kerro, mihin konserttiin haluat lipun sekä sähköpostiosoite, johon lippu toimitetaan. Kun saat vastauksen viestiisi, toimi saamiesi ohjeiden mukaan.