FI EN

Liput

Pääsyliput Pori Jazzin pääkonsertteihin (14.–16.7.2022) ovat myynnissä Ticketmasterissa! Päiväkohtaiset Kirjurinluodon liput maksavat toimituskuluineen alk. 85 euroa. Kirjurinluodon portilta ostettuna päiväkohtaisen lipun hinta on 90 euroa, joten lippu kannattaa ostaa ennakkomyynnistä.

Kaikki Pori Jazzin pääkonsertit kattavan kolmen päivän pääsylipun hinta on alkaen 185 €. Tarjolla on myös kahden päivän lippuja, joiden hinta on alkaen 150 €. Huomioithan, että 2 ja 3 päivän liput ovat henkilökohtaisia. Lippu vaihdetaan ensimmäisenä päivänä festivaalirannekkeeseen, jolla sisäänkäynti seuraavina päivinä. 

Tavanomaista tasokkaamman festivaalielämyksen mahdollistavat Pori Jazz VIP - ja Satakunnan Kansa Lounge -liput.

Alle 12-vuotiaat pääsevät huoltajan seurassa maksutta pääkonsertteihin.

EU:n vammaiskortilla, jossa on A-tunnus, saa avustajan maksutta mukaan (poislukien VIP-alue, jonne avustaja tarvitsee oman lipun, mutta lipusta hyvitetään normaalin päivälipun hintaosuus). 

OSTA LIPUT TICKETMASTERISTA

Pori Jazz -festivaalille myytyjen lippujen voimassaolo

Pori Jazz 2020 ja 2021 -festivaalille ostetut liput käyvät automaattisesti kesän 2022 festivaalille.

Kaikki jo ostetut Pori Jazz -festivaalin normaalit päiväliput pääsyliput muuttuvat automaattisesti avoimiksi päivälipuiksi, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn minä tahansa kesän 2022 konserttipäivistä. Lippua ei tarvitse vaihtaa eikä päivää valita etukäteen, eli voit vain kävellä sisään Kirjurinluodon porteista haluamanasi päivänä.

Jo ostetut kahden ja kolmen päivän liput käyvät sellaisenaan kesällä 2022, eli esim. pe-la lippu vuodelta 2020 käy perjantaina ja lauantaina 2022.

Pori Jazz VIP - ja Lounge -liput siirtyvät ensi vuodelle päiväkohtaisesti, eli esimerkiksi torstain konserttipäivään ostettu lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn torstaina 14.7.2022.

Lippujen palautusaika kesän 2020 ja 2021 peruutetuille festivaaleille päättyi 30.6.2021. Kaikki palauttamatta jääneet liput siirtyvät automaattisesti vuodelle 2022.