FI EN

Liput

Pori Jazz joutuu koronatilanteen ja tulevaan kesään liittyvän epävarmuuden takia perumaan tälle vuodelle suunnitellun festivaalin. Jos olet jo ostanut pääsylipun Pori Jazz -festivaalille, säilyttää lippu automaattisesti voimassaolonsa ensi vuoden festivaalille – lisätietoja lippukäytännöistä löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

Pori Jazzin taustayhdistys järjestää kesällä konserttisarjan, jonka osana Kirjurinluodon legendaarisen Lokkilavan valtaa 15.–17. heinäkuuta kolmipäiväinen musiikkitapahtuma “Pori Jazz soi taas”.

Lokkilavan konserttipäiviin myydään rajoitettu määrä pääsylippuja. Konserttialueen yleisökapasiteettia ei ole lyöty vielä lukkoon, sillä järjestelyjä mukautetaan
epidemiatilanteen kehittyessä. Konserttipäivät järjestetään turvallisuusnäkökohtia korostaen ja kaikkia voimassaolevia viranomaismääräyksiä noudattaen.

Pori Jazz soi taas -tapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Alkuvaiheessa myynnissä on kolmen päivän lippuja (alk. 125 eur) sekä päiväkohtaisia lippuja (alk. 48 eur), joita molempia on saatavilla rajoitetusti. Lisää lippuja lasketaan myyntiin kesän aikana, kun heinäkuun yleisötapahtumia koskevat viranomaismääräykset täsmentyvät.

Lokkilavan tapahtuma on ikärajaton. Huomaathan, että alle 12-vuotialle lapsille tulee ostaa lastenlippu ja 12-vuotiaille sekä sitä vanhemmille konserttikävijöille tavallinen pääsylippu. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät konsertteihin ilman pääsylippua.

Mikäli Lokkilavan konsertit jouduttaisiin koronatilanteen takia perumaan, voi liput palauttaa ja rahansa saada takaisin Ticketmasterin palvelumaksua lukuun ottamatta.

SIIRRY TICKETMASTERIIN

Pori Jazz -festivaalille myytyjen lippujen voimassaolo

Pori Jazzia on järjestänyt vuodesta 1966 lähtien riippumaton yhdistys Pori Jazz 66 ry, jolle festivaalin peruuntuminen toisena peräkkäisenä vuotena tarkoittaa taloudellisia haasteita. Yhdistys toivookin nöyrästi, että mahdollisimman moni Pori Jazz -lippunsa jo ostanut pystyy säästämään ja säilyttämään pääsylippunsa heinäkuun 2022 festivaalille.

Pori Jazz -festivaalille ostetut liput säilyttävät automaattisesti voimassaolonsa ensi vuoteen, jolloin festivaalin pääkonsertit järjetään Kirjurinluodossa 14.–16.7. Mikäli olet ostanut yhden tai useamman päivän pääsylipun joko kesälle 2020 tai 2021, käy se siis sellaisenaan ensi vuonna.

Kaikki jo ostetut Pori Jazz -festivaalin pääsyliput muuttuvat automaattisesti avoimiksi päivälipuiksi, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn minä tahansa kesän 2022 konserttipäivistä. Lippua ei tarvitse vaihtaa eikä päivää valita etukäteen, eli voit vain kävellä sisään Kirjurinluodon porteista haluamanasi päivänä.

Jo ostetut kahden ja kolmen päivän liput käyvät sellaisenaan kesällä 2022. Pori Jazz VIP - ja Lounge -liput siirtyvät ensi vuodelle päiväkohtaisesti, eli esimerkiksi torstain konserttipäivään ostettu lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn torstaina 14.7.2022.

Tarjoamme pienen yllätyksen kaikille niille asiakkaillemme, jotka säilyttävät jo ostetun pääsylippunsa ja käyttävät sen kesän 2022 festivaalilla. Olemme kiitollisia, mikäli pystyt säilyttämään lippusi ja siten osaltasi turvaamaan Pori Jazzin tulevaisuutta. Ymmärrämme kuitenkin hyvin, ettei tämä välttämättä ole mahdollista koronakriisin koetellessa meitä kaikkia.

Mikäli haluat palauttaa pääsylippusi ja saada lipun hinnan (pois lukien Ticketmasterin palvelumaksu sekä mahdolliset toimituskulut) takaisin voimassaolevien toimitusehtojen mukaisesti, täytä tämä lomake 30.6.2021 mennessä. Käsittelemme hakemukset 60 päivän kuluessa. Ticketmaster ei palauta Pori Jazzin lippuja, vaan palautukset onnistuvat ainoastaan Pori Jazzin palautuslomakkeen kautta.

Onnistuneen palautuslomakkeen lähetyksen jälkeen näytölle tulee viesti ”Kiitos palautuspyynnöstä!” ja saat ilmoittamaasi sähköpostiin vastaavansisältöisen viestin. Viestin lähettäjä on Pori Jazz lipunmyynti. Sähköpostiviesti saattaa päätyä käyttämästäsi sähköpostista riippuen esim. ilmoitukset tai tarjoukset -välilehdelle, tarkastathan ne. Mikäli et saa vahvistusviestiä, suosittelemme kokeilemaan verkkolomakkeen täyttämistä uudelleen.

HUOM! Palautusta voi hakea vain liput ostanut henkilö tai taho. Mikäli siis olet saanut liput esim. lahjaksi, et voi hakea palautusta, vaan palautuksen hakee liput maksanut henkilö tai taho.

Mikäli olet maksanut liput kulttuurieduilla 2019 tai 2020 aikana, lippua ei voi verotusteknisistä syistä palauttaa, vaan se siirtyy automaattisesti käytettäväksi kesällä 2022. Vuoden 2021 aikana sähköisillä kulttuuriedulla maksettu lippu hyvitetään kyseisen kultturiedun saldoon asiakkaan tilille (mikäli asiakkaalla on voimassaoleva etukausi ja työsuhde), verolainsäädäntö ei mahdollista suoraa rahapalautusta. Paperisia kulttuuriseteleitä ei hyvitetä, vaan lippu siirtyy automaattisesti vuodelle 2022.