FI EN

Liput

Pori Jazzin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa. 

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 16., perjantaina 17. ja lauantaina 18. heinäkuuta. Pääkonserttien päiväkohtaiset liput ovat myynnissä edulliseen S-Etuhintaan 15.5. asti. Lipun hinta on toimituskuluineen alk. 75 euroa, kun lipun ostajalla on S-Etukortti. Lipun hinta ilman S-Etukorttia on 81 euroa.

Pääkonsertteihin on myynnissä myös kahden päivän lippuja (alk. 140 euroa) ja kolmen päivän lippuja (alk. 179 euroa). Hinnat ovat voimassa 15.5. asti ja sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun. Myyntipisteestä ja lunastustavasta riippuen hintaan saatetaan lisätä toimituskulu (ks. erittely alta).

Tavallista tasokkaamman festivaalikokemuksen mahdollistavat Pori Jazzin VIP- ja Lounge -liput.

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

HUOM! Alle 12-vuotiaat pääsevät konsertteihin maksutta huoltajan seurassa. Liikuntarajoitteisten (pyörätuoli) avustajat pääsevät avustettavan lipulla maksutta konserttiin, niin ikään A-tunnuksella varustetulla vammaiskortilla avustajan saa mukaan. Valtakunnallisella näkövammakortilla (haitta-aste 75 % tai enemmän) opastettava saa avustajan mukaan maksutta konserttiin. Avustaja ei tarvitse omaa lippua, vaan pääsee sisään avustettavan lipulla, rannekkeenvaihdon yhteydessä hän saa oman rannekkeen.

Viime vuosina lipunmyyntimarkkinoille on tullut toimijoita (esim. Viagogo), jotka myyvät pääsylippuja huomattavaan ylihintaan tai jopa väärennettyjä lippuja. On tärkeää, että kuluttajat käyttävät ainoastaan virallisia kanavia ja ostavat lippunsa vain Pori Jazzin omasta myyntipisteistä tai Ticketmaster Suomen valtakunnallisen verkoston kautta.

Pori Jazzin oma lipunmyyntipiste palvelee Porin raatihuoneella (Hallituskatu 9 A). Aukioloajat löytyvät yhteystiedot-kohdasta sivuiltamme. Ostaessasi liput Pori Jazzin omasta lipunmyynnistä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla. Voit maksaa liput myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. Muistathan tarkastaa, että käytössäsi on kulttuurietu, pelkällä liikuntaedulla varustettuja seteleitä tai kortteja ei hyväksytä. Porissa lippuja myyvät myös Visit Pori, Sokos sekä Prisma Mikkola. 

 

Ticketmasterin lipunmyyntikanavien yleisinfoa:

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi käsittelykulut sekä mahdollisen toimitustapamaksun ja varauskulut mikäli lippu varataan puhelimitse tai verkosta. Lipun varaamisesta veloitetaan 2,5 €/lippu.

Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille. Sähköpostitse toimitettujen lippujen toimitustapamaksu on 1 €/lippu.

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista, jotka perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 % lipun osalta ja 24 % palvelumaksun osalta.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Ticketmasterin myyntipisteissä vastaanotetaan myös kulttuurisetelimaksuja. 

Voit etsiä lähimmän Smartum-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Tyky-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Virikeseteli-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän ePassi-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. 

Ryhmät

20 henkilön tai sitä suuremmat ryhmät saavat normaaleista päivälipuista 5 % alennuksen. Alennus ei koske Ticketmasterin palvelumaksun osuutta. Ryhmäalennus ei koske 2 päivän, 3 päivän, Pori Jazz Lounge ja Pori Jazz VIP -lippuja. Ryhmämyynti vain Pori Jazzin kautta, tickets(at)porijazz.fi