FI EN

Liput

Pori Jazz 2020 on peruttu koronaviruspandemian (covid-19) takia. Kesälle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalilla.

Lippujen käyttäminen ensi vuonna ei vaadi asiakkailtamme minkäänlaisia toimenpiteitä. Jo ostetut päiväkohtaiset liput (torstai 16., perjantai 17. tai 18.7.2020) muuttuvat automaattisesti niin kutsutuiksi avoimiksi lipuiksi, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn vapaavalintaisena pääkonserttipäivänä 15.–17.7.2021. Päätöstä lipun käyttämisestä ei tarvitse tehdä etukäteen, eli asiakas voi yksinkertaisesti kävellä sisään Kirjurinluodon porteista valitsemanaan päivänä.

Poikkeuksen muodostavat Pori Jazz VIP - ja Lounge-liput, jotka säilyttävät voimassaolonsa seuraavasti: torstaille 16.7.2020 ostettu lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn torstaina 15.7.2021, perjantaille 17.7.2020 ostettu lippu käy perjantaina 16.7.2021 ja lauantaille 18.7.2020 ostettu lippu on voimassa 17.7.2021.

Kesälle 2020 ostetut kolmen päivän liput käyvät sellaisenaan ensi vuonna, eli ne oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkina pääkonserttipäivinä 15.–17.7.2021.

Kahden päivän liput säilyttävät voimassaolonsa alkuperäisten lipputyyppien mukaisesti ja oikeuttavat lipusta riippuen sisäänpääsyyn joko to+pe, pe+la tai to+la.

Pori Jazzin lipunmyynti ensi vuodelle on käynnissä Ticketmasterissa. Pääkonserttien pääsyliput ovat myynnissä edulliseen S-Etuhintaan vuoden loppuun asti tai niin kauan kuin rajoitettua lippuerää riittää. Lisäksi myynnissä on Kirjurinluodon avoimia lippuja, useamman päivän lipputyyppejä sekä Pori Jazz VIP - ja Lounge-lippuja.

SIIRRY TÄSTÄ TICKETMASTERIIN

Jo ostettujen lippujen palauttaminen

Pori Jazzia on järjestänyt ensimmäisestä festivaalista alkaen voittoa tavoittelematon yhdistys Pori Jazz 66 ry, jolle tämän vuoden tapahtuman peruuntuminen tarkoittaa taloudellisia haasteita. Tulevan kesän rakentamiseen on jo tähän mennessä käytetty merkittäviä taloudellisia panostuksia, joita emme pysty kaikilta osin perumaan. Valtaosa festivaalin vuotuisesta tulovirrasta rakentuu lipunmyynnistä, joka jää nyt toteutumatta.

Joudumme pyytämään tukeanne tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Olemme kiitollisia, mikäli pystyt säilyttämään tämän vuoden lippusi ja siten osaltasi turvaamaan Pori Jazzin tulevaisuutta. Ymmärrämme kuitenkin hyvin, ettei tämä välttämättä ole mahdollista koronakriisin koetellessa meitä kaikkia.

Mikäli haluat palauttaa tämän kesän pääsylippusi, voit saada lipunhinnan (pois lukien Ticketmasterin palvelumaksun sekä mahdolliset toimituskulut) takaisin voimassaolevien toimitusehtojen mukaisesti. Päätöstä lipun palauttamisesta ei välttämättä tarvitse tehdä saman tien, sillä riittää että jätät pyynnön siitä 31.7. mennessä. Lipunhinnan palautusta voi pyytää täyttämällä palautuslomakkeemme.

Vuoden 2019 puolella kulttuurieduilla ostetut ennakkoliput muutetaan 2021 lipuiksi, sillä verotuslainsäädäntö ei mahdollista etujen hyvittämistä enää vuoden vaihduttua. 2020 puolella sähköisillä kulttuurieduilla ostettuja lippuja voidaan hyvittää kulttuuriedun tarjoavan operaattorin (esim. ePassi, Smartum, Edenred) palveluun asiakkaan tilille, mikäli asiakkaalla on voimassaoleva etukausi ja työsuhde.