Maksuton musiikki­tapahtuma lapsiperheille – Pori Jazz Kids

Pori Jazz Kids on järjestetty osana Pori Jazzia jo 16 kertaa. Myös tulevana kesänä tapahtuma tarjoaa ohjelmakokonaisuuden, joka suorastaan pulppuaa musiikillista iloa ja yhdessä tekemisen riemua. Kaikki konsertit, työpajat ja muu ohjelma ovat Pori Jazz Kidsissä pääsymaksuttomia ja esteettömiä!

Pori Jazz Kids 2023 -festivaalin pääyhteistyökumppani on Svenska Kulturfonden i Björneborg (SKiB), jonka tahtotilana on tuoda olemassaoleviin kulttuuritapahtumiin uutta sisältöä ja sitä kautta laajentaa omaa kulttuurituotantoaan ennen oman Kulttuuritalon valmistumista Porin keskustaan.

Pori Jazz Kids -festivaali alkaa perjantaina 7.7. jazzleirin ja työpajojen merkeissä. Toista kertaa järjestettävän Jazzcamp for Girlsin tavoitteena on innostaa 8–12-vuotiaita tyttöjä jazzmusiikin pariin. Leiri järjestetään 7.–10.7. yhteistyössä Suomen Jazzliiton, Palmgren-konservatorion ja Pori Jazzin kanssa. Ilmoittautuminen pääsymaksuttomalle leirille on käynnissä! Klikkaa tästä mukaan!

Maanantaina 10.7. Puuvillan kauppakeskuksessa on luvassa klo 12 alkaen Jazzcamp for Girlsin päätöskonsertti ja Palmgren-konservatorion Young Talent Showcase. Lisäksi kuullaan Nuorten Kuoroliiton laulupäiväleirin loppukonsertti.

Kaupungin keskustassa Kids-ohjelmaa on luvassa kauppatorin alueella maanantaina 10.7. ja tiistaina 11.7. klo 14 ja 15, kun porilaislähtöinen katusoiton Suomen mestari Porkka Playboys viihdyttää yleisöä lastenlaulukonserteilla.

Keskiviikkona 12.7. on luvassa Kidsin pääkonserttipäivä Lokkilavalla klo 10–17. Päivän ohjelma toteutetaan kaksikielisesti ja juontajana toimii mm. Putouksesta tuttu Christoffer Strandberg. Lokkilavalla lapsia viihdyttävät Ella-kissa ja Ryhmä Mau, Robin Hund och hans glada orkester, Professori Bluffo & Sirkustrio feat. Kielo Kärkkäinen, Siina & Taikaradio sekä FlipFlop. Konserttien tauoilla alueella on luvassa monipuolista ohjelmaa koko perheelle, mm. SKiBin puuhapiste, Palmgren-konservatorion marssityöpaja, Porin kaupungin sivistystoimialan työpisteitä sekä sirkusta ja Suomen Karva-Kaverit.

 

Pori Jazz Kids ohjelmisto tarkentuu toukokuun 2023 aikana.

Yhteistyössä