FI EN

Pori Jazz Kids – lasten oma musiikkijuhla

Pori Jazz tarjoaa jälleen ensi kesänä runsaasti pääsymaksutonta ohjelmaa. Monipuolisessa ohjelmistossa on tuttuun tapaan mukana myös koko perheen ilmaistapahtuma Pori Jazz Kids, joka on järjestetty jo 15 kertaa.

Pori Jazz Kidsin ohjelmaa on tarjolla 8.–13.7., ja tapahtuman pääpäivää vietetään Kirjurinluodon Lokkilavalla keskiviikkona 13. heinäkuuta. Pori Jazz Kidsin osana järjestetään ensimmäistä kertaa myös pääsymaksuton musiikkileiri Jazz Camp for Girls.

Lokkilavan Pori Jazz Kids -tapahtuma kestää koko iltapäivän ajan keskiviikkona 13. heinäkuuta. Legendaariselle estradille kiipeävät muun muassa Megasakki-yhtye sekä lastenmusiikin kestosuosikki Mimmit, joka esiintyy Folkingetin tarjoamassa, pääosin ruotsinkielisessä konsertissa. Tarjolla on myös Kidsin henkeen sopivaa oheisohjelmaa.

Pori Jazz Kids -ohjelmaa järjestetään Kirjurinluodon Jazzpuiston alueella myös keskiviikkoa edeltävinä päivinä. Kidsin täydellinen ohjelma julkaistaan lähempänä kesää.

Jazz Camp for Girls

Osallistujilleen pääsymaksuton Jazz Camp for Girls tarjoaa jännittäviä ja hauskoja musiikkihetkiä kesäloman aikana tytöille. Leirillä ollaan luovia ja muodostetaan oma bändi, keksitään bändille nimi, luodaan omaa musiikkia ja soitetaan yhdessä! Neljän päivän aikana musiikkia opitaan improvisoimalla ja soittamalla uusilla tavoilla. Leiri on osallistujilleen pääsymaksuton.

Tyttöjen jazzleiri on tarkoitettu tytöille ja itsensä tytöiksi kokeville. Leiri on suunnattu 8-12-vuotiaille, mutta tarkka ikä ei ole este osallistumiselle. Tärkeintä on kiinnostus kokeilla bändissä soittamista ja oppia yhdessä uutta.

Leirillä kootaan yhtyeitä sekä aloittelijoista että kokeneemmista, joten mukaan voi tulla kokemuksesta riippumatta. Ainoa vaatimus on halu soittaa yhdessä ja tavata uusia kavereita musiikin äärellä.

Lue lisää leiristä ja hae mukaan!