VIP-vieraanamme löydät oikean rytmin

Tähtien loistoa, suuria elämyksiä, mielettömiä muistoja! Pori Jazz tarjoaa yhdessä Farangin kanssa Suomen laadukkaimman festivaalikokemuksen. Nauti tunnelmasta ja musiikista Kirjurinluodon konserttipuiston parhaalla paikalla huippuravintolan ruoan ja hyvien palvelujen parissa.

Pori Jazz on myös paras mahdollinen tapa palkita yrityksesi henkilökunta, asiakkaat ja muut sidosryhmät. Poikkeuksellisen laadukas festivaalielämys varmistuu parhaiten VIP-vieraana; samalla kun maailmantähdet soittavat, sinä nautit uniikista elämyksestä yhdessä ystäviesi, kollegoidesi ja liike-elämän vaikuttajien kanssa. Se on tapa, jolla löydät oikean rytmin!

Ja näin se rakentuu:

  • oma rajattu alue esteettömällä näköyhteydellä päälavalle, tilaa suurillekin seurueille
  • katettu paviljonki, viihtyisä lounge-alue sekä suuri terassialue
  • Matti Wikbergin ja Tomi Björckin ravintola Farang tarjoilee makumatkailua Kaakkois-Aasiaan kahdessa kattauksessa, kattaukset klo 14:30 ja 18:00, Farang kontaktoi etukäteen kaikki asiakkaat
  • laadukas juomatarjonta sekä asintunteva ja lämminhenkinen palvelu
  • maksuton pysäköinti pääportin läheisyydessä ja VIP-alueella omat vesivessat

Pori Jazz VIP 220 € (veroton hinta 187,84 €), juomat eivät sisälly hintaan

Osta lippusi alla olevien lipunmyyntilinkkien kautta tai ole yhteydessä Pori Jazzin myyntiin 050 568 6711 / myynti (at) porijazz.fi

Torstaina 19.7. on paikkoja jäljellä klo 14:30 kattaukseen! Konserttipuistossa esiintyvät mm. Nick Cave & The Bad Seeds, Burt Bacharach, Cigarettes After Sex, Mavis Staples, Vijay Iyer Sextet ja Litku Klemetti. 

Osta torstain VIP-liput!

Perjantaina 20.7. on paikkoja jäljellä klo 14:30 kattaukseen! Konserttipuistossa esiintyvät mm. James Blunt, Jess Glynne, Tower of Power, R+R=NOW, GoGo Penguin, KNOWER ja 3TM.

Osta perjantain VIP-liput!

Lauantaina 21.7. paikkoja löytyy vielä molempiin kattauksiin! Konserttipuistossa esiintyvät mm. Alanis Morissette, Jessie Ware, Katie Melua, Carla Bley "Trios", Aili Ikonen, Hurray for the Riff Raff ja Yazz Ahmed.

Osta lauantain VIP-liput!