VIP-vieraanamme löydät oikean rytmin

Tähtien loistoa, suuria elämyksiä, mielettömiä muistoja! Pori Jazz tarjoaa yhdessä Farangin kanssa Suomen laadukkaimman festivaalikokemuksen. Nauti tunnelmasta ja musiikista Kirjurinluodon konserttipuiston parhaalla paikalla huippuravintolan ruoan ja hyvien palvelujen parissa.

Pori Jazz on myös paras mahdollinen tapa palkita yrityksesi henkilökunta, asiakkaat ja muut sidosryhmät. Poikkeuksellisen laadukas festivaalielämys varmistuu parhaiten VIP-vieraana; samalla kun maailmantähdet soittavat, sinä nautit uniikista elämyksestä yhdessä ystäviesi, kollegoidesi ja liike-elämän vaikuttajien kanssa. Se on tapa, jolla löydät oikean rytmin!

Ja näin se rakentuu:

  • oma rajattu alue esteettömällä näköyhteydellä päälavalle, tilaa suurillekin seurueille
  • katettu paviljonki, viihtyisä lounge-alue sekä suuri terassialue
  • Matti Wikbergin ja Tomi Björckin ravintola Farang tarjoilee makumatkailua Kaakkois-Aasiaan kahdessa kattauksessa, kattaukset klo 14:30 ja 18:00, Farang kontaktoi etukäteen kaikki asiakkaat
  • laadukas juomatarjonta sekä asintunteva ja lämminhenkinen palvelu
  • maksuton pysäköinti pääportin läheisyydessä ja VIP-alueella omat vesivessat

Pori Jazz VIP 220 € (veroton hinta 187,84 €), juomat eivät sisälly hintaan

Osta lippusi alla olevien lipunmyyntilinkkien kautta tai ole yhteydessä Pori Jazzin myyntiin 050 568 6711 / myynti (at) porijazz.fi tai myyntijohtaja Marjo Boelius 044 3637 040 / marjo.boelius (at) porijazz.fi

Torstaina 19.7. VIP on loppuunavarattu! Radio Aalto Loungeen on vielä paikkoja. Konserttipuistossa esiintyvät mm. Nick Cave & The Bad Seeds, Burt Bacharach, Cigarettes After Sex, Mavis Staples, Vijay Iyer Sextet ja Litku Klemetti. 

Perjantaina 20.7. VIP on loppuunvarattu! Konserttipuistossa esiintyvät mm. James Blunt, Aloe Blacc, Jungle ja Tower of Power.

Lauantaina 21.7. VIP on loppuunavarattu! Radio Aalto Loungeen on vielä paikkoja. Konserttipuistossa esiintyvät mm. Alanis Morissette, Jessie Ware, Katie Melua, Carla Bley "Trios", Aili Ikonen, Hurray for the Riff Raff ja Yazz Ahmed.