Liput

Pori Jazzin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa. 

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 18., perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta 2019.

Päiväkohtaisten lippujen lisäksi myynnissä on myös kahden ja kolmen päivän lippuja. Kahden päivän lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn perjantain 19.7. ja lauantain 20.7. pääkonsertteihin. Kahden päivän lippu on saatavilla 31.5. asti ja se maksaa toimituskuluineen alkaen 149 €. Kolmen päivän lipulla ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Kolmen päivän lippu maksaa toimituskuluineen alkaen 179 euroa.

Tavallista tasokkaamman festivaalikokemuksen mahdollistavat Pori Jazz VIP ja Pori Jazz Lounge -liput, joita on saatavilla kaikille pääkonserttipäiville.

Alle 12-vuotiaat pääsevät konsertteihin maksutta huoltajan seurassa.

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi puhelumaksun, toimituskulut sekä mahdolliset varauskulut. Lipun varaamisesta veloitetaan 2 €/lippu (poislukien puhelinpalvelun kautta varatut liput, joissa varausmaksu sisältyy puhelinpalvelumaksuun). Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille. Sähköpostitse toimitettujen lippujen lisäkulu on 1 €/lippu.

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista, jotka perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Pori Jazzin omissa myyntipisteissä voit maksaa liput Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. Ticketmasterin myyntipisteissä vastaanotetaan myös kulttuurisetelimaksuja. 

Voit etsiä lähimmän Smartum-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Tyky-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Virikeseteli-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän ePassi-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. 

Viime vuosina lipunmyyntimarkkinoille on tullut toimijoita (esim. Viagogo), jotka myyvät pääsylippuja huomattavaan ylihintaan tai jopa väärennettyjä lippuja. On tärkeää, että kuluttajat käyttävät ainoastaan virallisia kanavia ja ostavat lippunsa vain Pori Jazzin omista myyntipisteistä tai Ticketmaster Suomen valtakunnallisen verkoston kautta.