Liput

Pori Jazzin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa. 

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 18., perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta 2019. Päiväliput pääkonsertteihin maksavat toimituskuluineen alk. 79 euroa. Kirjurinluodon portilta konserttipäivänä ostettuna päivälipun hinta on 85 euroa.

Päiväkohtaisten lippujen lisäksi Kirjurinlutooon on myynnissä kolmen päivän lippuja. Kolmen päivän lipulla ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Kolmen päivän lippu maksaa toimituskuluineen alkaen 179 euroa.

Tavallista tasokkaamman festivaalikokemuksen mahdollistavat Pori Jazz VIP ja Pori Jazz Lounge -liput.

HUOM! Alle 12-vuotiaat pääsevät konsertteihin maksutta huoltajan seurassa.

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

Lipunmyynti festivaalin aikana Porissa

Pori Jazzin oma lipunmyyntipiste palvelee Porissa kauppakeskus Puuvillassa (Siltapuistokatu 14, 2. krs) ja on avoinna arkisin sekä 13.–15.7. klo 10–18 ja pääkonserttiviikolla 15.–20.7. klo 10–20. Puuvillassa voit maksaa liput Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. Muistathan tarkastaa, että käytössäsi on kulttuurietu, pelkällä liikuntaedulla varustettuja seteleitä tai kortteja ei hyväksytä.

Ostaessasi liput Pori Jazzin omasta lipunmyynnistä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Puuvillassa luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto Kirjurinluodon konserttipuiston porteilla alkaa pääkonserttipäivinä klo 13:30, portit avataan klo 14:00. Maksutapoina käyvät ensisijaisesti käteinen sekä pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. HUOM! Suosittelemme hankkimaan kulttuurieduilla maksettavat liput etukäteen tai konserttipäivinä Puuvillan myyntipisteestä! Porteilla on rajalliset mahdollisuudet kulttuurietujen käsittelyyn – mikäli ette pääse ostamaan lippuja Puuvillasta, suosittelemme saapumista pääportin lipunmyynnin kautta.

 

Ticketmasterin lipunmyyntikanavien yleisinfoa:

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi käsittelykulut sekä mahdollisen toimitustapamaksun ja varauskulut mikäli lippu varataan puhelimitse tai verkosta. Lipun varaamisesta veloitetaan 2,5 €/lippu.

Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille. Sähköpostitse toimitettujen lippujen toimitustapamaksu on 1 €/lippu.

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista, jotka perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Ticketmasterin myyntipisteissä vastaanotetaan myös kulttuurisetelimaksuja. 

Voit etsiä lähimmän Smartum-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Tyky-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Virikeseteli-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän ePassi-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. 

Viime vuosina lipunmyyntimarkkinoille on tullut toimijoita (esim. Viagogo), jotka myyvät pääsylippuja huomattavaan ylihintaan tai jopa väärennettyjä lippuja. On tärkeää, että kuluttajat käyttävät ainoastaan virallisia kanavia ja ostavat lippunsa vain Pori Jazzin omista myyntipisteistä tai Ticketmaster Suomen valtakunnallisen verkoston kautta.