Liput

Kirjurinluodon avoin lippu (toimituskuluineen alk. 66 euroa) on myynnissä 31.12. asti ja oikeuttaa sisäänpääsyyn vapaavalintaiseen Kirjurinluodon konserttiin. Pääkonsertit Kirjurinluodossa järjestetään torstaina 13., perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta.

Tarjoushintaan on myynnissä myös Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Rannekkeeseen vaihdettavan lipun hinta on vuoden loppuun asti toimituskuluineen alkaen 165 euroa.

Kaikki liput vaihdetaan festivaalille saapuessasi rannekkeeseen.

Siirry Ticketmasterin verkkosivuille!

Lippujen myyntipisteet

Ticketmasterin puhelinpalvelu, 0600 10 800 (1,96 €/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 €/puhelu+pvm), nettikauppa ja myyntipisteet kautta maan. Lähimmän lippukaupan sijainnin voit tarkistaa täältä. Voit myös tilata liput sähköpostiisi kätevänä TicketFast-lippuna ja tulostaa ne itse tai tilata liput suoraan puhelimeesi MobileTickettinä, tai lunastaa tilatut liput miltä tahansa R-kioskilta.

Lippuja myydään lisäksi Pori Jazzin toimistossa (Pohjoisranta 11 D), jossa asioidessasi voit ostaa lippusi myös kulttuuriseteleillä (Smartum, Tyky+ ja Virikeseteli). Tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 391 6060 tai sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi puhelumaksun, toimituskulut sekä mahdolliset varauskulut. Lippupalvelun veloittama toimituskulu vaihtelee 1,50 € - 3,50 €/lippu alla olevan taulukon mukaisesti:

 

Lipun nimellishinta  Toimituskulu 
0 - 10 € 1,50 € / lippu
10,01 - 39,99 € 2,50 € / lippu
40 € - 3,50 € /lippu
Nouto Lippukaupasta 1,50 – 5,50 € / lippu
Nouto R-kioskilta 2,50 – 4,50 € / lippu

 

Lipun varaamisesta veloitetaan 2 €/lippu (poislukien puhelinpalvelun kautta varatut liput, joissa varausmaksu sisältyy puhelinpalvelumaksuun). Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille.

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää lippupalvelu.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Lippupalvelun puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista tai R-kioskilta. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Ikärajat

Alle 12-vuotiaat pääsevät Kirjurinluodon konserttipuiston konsertteihin vanhempien mukana veloituksetta. Sisäkonserttipaikkoihin lapsille on ostettava oma lippu, jos lapsi vie oman istumapaikan. Klo 22.00 jälkeen alaikäiset lapset eivät pääse ikärajallisiin konsertteihin edes vanhempiensa seurassa. Iltakonserttipaikkojen (esim. Cafe Jazz) ikäraja on pääsääntöisesti K-18.

Kulttuuriseteli ja Virikeseteli

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa nyt myös Smartumin Kulttuurisetelillä ja Luottokunnan Virikesetelillä. Seteleillä voit maksaa Pori Jazzin toimistolla ja Lippupalvelun myyntipisteissä, mutta ei R-kioskeilla.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. Suosittelemme välttämään lippujen ostamista yksittäisiltä välittäjiltä, koska lippu saattaa olla jo käytetty!