Liput

Pori Jazzin pääkonserttien pääsyliput ovat myynnissä tarjoushintaan 31.3. asti. Festivaalin pääsyliput myy Ticketmaster.

Kirjurinluodon päivälippu maksaa toimituskuluineen alk. 68,50 euroa, kun ostoksensa yhteydessä esittää S-Etukortin. Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 13., perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta.

Myynnissä on myös Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Rannekkeeseen vaihdettavan lipun hinta on toimituskuluineen alkaen 175,50 euroa.

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

Haluatko nauttia festivaalista tavallista tasokkaammissa puitteissa? Tutustu VIP-paketteihimme sekä Radio Aalto Loungeen!


Lippujen myyntipisteet

Ticketmasterin puhelinpalvelu, 0600 10 800 (1,96 €/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 €/puhelu+pvm), nettikauppa ja myyntipisteet kautta maan. Lähimmän lippukaupan sijainnin voit tarkistaa täältä. Voit myös tilata liput sähköpostiisi kätevänä TicketFast-lippuna ja tulostaa ne itse tai tilata liput suoraan puhelimeesi MobileTickettinä, tai lunastaa tilatut liput miltä tahansa R-kioskilta.

Lippuja myydään lisäksi Pori Jazzin toimistossa (Pohjoisranta 11 D), jossa asioidessasi voit ostaa lippusi myös kulttuuriseteleillä (Smartum, Tyky+ ja Virikeseteli). Tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 391 6060 tai sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi puhelumaksun, toimituskulut sekä mahdolliset varauskulut. Lipun varaamisesta veloitetaan 2 €/lippu (poislukien puhelinpalvelun kautta varatut liput, joissa varausmaksu sisältyy puhelinpalvelumaksuun). Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille.

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista tai R-kioskilta. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Ikärajat

Alle 12-vuotiaat pääsevät Kirjurinluodon konserttipuiston konsertteihin vanhempien mukana veloituksetta. Sisäkonserttipaikkoihin lapsille on ostettava oma lippu, jos lapsi vie oman istumapaikan. Klo 22.00 jälkeen alaikäiset lapset eivät pääse ikärajallisiin konsertteihin edes vanhempiensa seurassa. Iltakonserttipaikkojen (esim. Cafe Jazz) ikäraja on pääsääntöisesti K-18.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Osassa Ticketmasterin myyntipisteitä maksuvälineenä käyvät Smartumin kulttuurisetelit, katso täältä myyntipisteet. Pori Jazzin omissa myyntipisteissä voit maksaa liput Smartumin liikunta ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. Suosittelemme välttämään lippujen ostamista yksittäisiltä välittäjiltä, koska lippu saattaa olla jo käytetty!