Lipunmyynti Pori Jazzin pääkonsertteihin (torstai 14., perjantai 15. ja lauantai 16.7.) on käynnissä Ticketmasterissa. Kirjurinluodon päivälippujen hinta on toimituskuluineen alkaen 75 euroa.

Pääkonserttien alkuun asti saatavilla on kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Kirjurinluodon kolmeen pääkonserttiin. Lipun hinta on toimituskuluineen alkaen 175 euroa. Kaikki liput vaihdetaan festivaalille saapuessasi rannekkeeseen.

Tutustu myös Radio Aalto Loungeen, mikäli haluat nauttia Pori Jazzin pääkonserteista tavallista tasokkaammassa ympäristössä. 

Siirry Ticketmasterin sivuille! 

Lippujen myyntipisteet

Ticketmasterin puhelinpalvelu, 0600 10 800 (1,96 €/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 €/puhelu+pvm), nettikauppa ja myyntipisteet kautta maan. Lähimmän lippukaupan sijainnin voit tarkistaa täältä. Voit myös tilata liput sähköpostiisi kätevänä TicketFast-lippuna ja tulostaa ne itse tai tilata liput suoraan puhelimeesi MobileTickettinä, tai lunastaa tilatut liput miltä tahansa R-kioskilta.

Lippuja myydään lisäksi festivaalin aikana Satakunnan Museossa (Hallituskatu 11) sijaitsevassa festivaalin omassa lipunmyyntipisteessä, jossa asioidessasi voit ostaa lippusi myös kulttuuriseteleillä (Smartum, Tyky+ ja Virikeseteli). Tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 391 6060 tai sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Satakunnan Museon myyntipiste on avoinna pe 8.7. klo 12-18, la 9.7. - su 10.7. klo 10-18 ja ma 11.7. - la 16.7. klo 10-21.

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi puhelumaksun, toimituskulut sekä mahdolliset varauskulut. Ticketmasterin veloittama toimituskulu vaihtelee 1,50 € - 3,50 €/lippu alla olevan taulukon mukaisesti:

Lipun nimellishinta Toimituskulu
0 - 10 €                    1,50 € / lippu
10,01 - 39,99 €         2,50 € / lippu
40 € ->                    3,50 € /lippu

Nouto Lippukaupasta 1,50 – 5,50 € / lippu
Nouto R-kioskilta 2,50 – 4,50 € / lippu

Lipun varaamisesta veloitetaan 2 €/lippu (poislukien puhelinpalvelun kautta varatut liput, joissa varausmaksu sisältyy puhelinpalvelumaksuun).

Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille.

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Ticketmasterin lippukaupoista tai R-kioskilta. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Ikärajat

Alle 12-vuotiaat pääsevät Kirjurinluodon konserttipuiston konsertteihin vanhempien mukana veloituksetta. Sisäkonserttipaikkoihin lapsille on ostettava oma lippu, jos lapsi vie oman istumapaikan. Klo 22.00 jälkeen alaikäiset lapset eivät pääse ikärajallisiin konsertteihin edes vanhempiensa seurassa. Iltakonserttipaikkojen (esim. Café Jazz) ikäraja on pääsääntöisesti K-18.

Kulttuuriseteli ja Virikeseteli

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa nyt myös Smartumin Kulttuurisetelillä ja Luottokunnan Virikesetelillä. Seteleillä voit maksaa Pori Jazzin toimistolla ja Ticketmasterin myyntipisteissä, mutta ei R-kioskeilla.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. Suosittelemme välttämään lippujen ostamista yksittäisiltä välittäjiltä, koska lippu saattaa olla jo käytetty!