Liput

Ensi kesänä jo 53. kertaa järjestettävän Pori Jazzin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin kanavissa.

Festivaalin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 19.7., perjantaina 20.7. ja lauantaina 21.7.

Kirjurinluodon päiväkohtaiset pääsyliput maksavat toimituskuluineen alkaen 78 euroa. Pori Jazzin lippuja on saatavilla niin Ticketmasterin verkkokaupassa, myyntipisteissä kuin puhelinmyynnissäkin. Päivälippujen lisäksi myynnissä on Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Kolmen päivän lippu maksaa toimituskuluineen alkaen 179 euroa.

Tavallista tasokkaamman festivaalikokemuksen mahdollistavat VIP- ja Radio Aalto Lounge -liput, joita on saatavilla kaikille pääkonserttipäiville.

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

Lipunmyynti

Pori Jazzin asiakaspalvelupiste (lipunmyynti, akkreditointi ja majoitus) on avoinna Kauppakeskus Puuvillan
2. kerroksessa seuraavasti:

Ma 25.6. - Pe 29.6. klo 10-18
Ma 2.7. - Pe 6.7. klo 10-18 // La 7.7. klo 10-14 // Su 8.7. klo 12-16
Ma 9.7. - Su 15.7. klo 10-18
Ma 16.7. - La 21.7. klo 10-20

Jazzpuiston lipunmyynti palvelee 14.-18.7. klo 12-20, pääkonserttipäivinä 19.-21.7. klo 12-23.

Liput ovat myynnissä myös Ticketmasterin kanavissa kautta maan

Varaus- ja palvelunumero: 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Voit etsiä lähimmän Ticketmasterin toimipisteesi täältä.

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi käsittelykulut sekä mahdollisen toimitustapamaksun ja varauskulut mikäli lippu varataan puhelimitse tai verkosta. Lipun varaamisesta veloitetaan 2,5 €/lippu.

Ticketmasterin kautta postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille. Sähköpostitse toimitettujen lippujen toimitustapamaksu on 1 €/lippu.

Jos haluat varata lippuja Ticketmasterilta puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa Ticketmasterin palvelunumeroon: 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista tai R-kioskilta. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Osassa Ticketmasterin myyntipisteitä maksuvälineenä käyvät myös kulttuurisetelit, voit etsiä lähimmän myyntipisteesi alla olevien linkkien kautta. Pori Jazzin omissa myyntipisteissä voit maksaa liput Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella.

Voit etsiä lähimmän Smartum-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Tyky-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Virikeseteli-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. Suosittelemme välttämään lippujen ostamista yksittäisiltä välittäjiltä, koska lippu saattaa olla jo käytetty!