Saapuminen

Liikennöinti

Poriin on helppo matkustaa eri kulkuvälineillä. Pori Jazz-festivaalin aikana useat liikennöitsijät kulkevat lisävuoroin, katso tarkemmat tiedot alta. 

Junalla: 

Poriin pääsee kätevästi junalla koko festivaalin ajan. Perjantaina 19.7. ja lauantaina 20.7. konserttipäivien jälkeen Porista lähtee lisävuoro Tampereen kautta Helsinkiin hieman ennen yhtä yöllä. Lauantaina 20.7. Helsingistä lähtee lisävuoro klo 9:15, vuoro kulkee Tampereen kautta ja saapuu Poriin klo 12:53. Varaa lippusi! Matkakeskuksesta on junien saapumisaikaan pääkonserttipäivinä 18.-20.7. Porin Linjojen kätevä bussikuljetus Kirjurinluodolle ja niin ikään paluu onnistuu perjantaina ja lauantaina. Matkalipun hinta on 2 €/hlö/suunta, vain käteismaksu. 

Porin rautatieasemalta on kävellen vain 1,7 kilometrin matka Kirjurinluodon Jazzpuistoon. Reitti Google Mapsissa.

Bussilla:

www.matkahuolto.fi, www.koivistonauto.fi, www.paunu.fi

Porin Linjat liikennöi Jazz-viikolla lisävuoroin, katso aikataulut ja linjakartat www.porinlinjat.fi.

Satakunnan Liikenne Oy (Koiviston Auto -konserni) järjestää pääkonserttipäivinä useita ylimääräisiä vuoroja Porin sekä Rauman, Turun, Tampereen, Huittisten ja Helsingin välillä. Paluuvuorot lähtevät illalla Kirjurinluodon pysäköintialueelta. Tarkemmat tiedot ja aikataulut Koiviston Auton verkkosivuilla.

Korsisaari Oy liikennöi Helsingistä Espoon, Nummelan, Karkkilan ja Forssan kautta Kirjurinluotoon pääkonserttipäivinä. Matkat ovat myynnissä Korsisaaren verkkokaupassa.

Väinö Paunu Oy järjestää konserttimatkoja Tampereelta Kirjurinluotoon pääkonserttipäivinä. Matkat ovat myynnissä Paunun verkkokaupassa.

Porin Matkakeskukselta on matkaa Kirjurinluodon Jazzpuistoon 2,0 kilometriä: reitti Google Mapsissa

Omalla autolla: 

Konserttipuiston vieressä sijaitsee parkkialue omalla autolla saapuville. Päiväparkin hinta on 10 €, kortti- ja käteismaksumahdollisuus. 

Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne, niin bussit kuin yksityisautot, ohjataan E8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä Kirjurinluodolle tullessa että sieltä poistuttaessa. Katso lähestymiskartta alla.

 

Kirjurinluodon sijainti Google Mapsissa.