Info

Pori Jazz järjestetään 53. kertaa 13.–22. heinäkuuta. Festivaalin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 19., perjantaina 20. ja lauantaina 21. heinäkuuta. Musiikki soi pääkonserteissa kolmella eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä yöhön asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat.

Kirjurinluodon palveluja on kehitetty edelleen täksi kesäksi. Monipuolista ja herkullista syötävää sekä juotavaa on tarjolla niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin. Kirjurinluodon yleisöä palvelee myös à la carte -ravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen ruokailuhetkeen festivaalipäivän aikana.

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Alkoholittomia juomia on tarjolla eri puolilla konserttipuistoa sekä myös kaikissa anniskelupisteissä.

Pääsymaksullisten pääkonserttien ohella Pori Jazz tarjoaa tuttuun tapaan laajan ilmaisohjelmiston. Festivaalitunnelmasta ja ilmaisesta musiikkitarjonnasta nautitaan uudessa Jazzpuistossa, joka tänä kesänä korvaa perinteisen Jazzkadun. Jazzpuisto alkaa Kokemäenjoen ylittävän Taavinsillan päästä ja levittäytyy vehreälle puistoalueelle Taavinsillan sekä Lokkilavan välillä. Jazzpuisto on auki perjantai-illasta 13.7. alkaen ja aina festivaalin päätöspäivään 22.7. asti.

Pori Jazzin konserttipaikkoihin kuuluu myös perinteinen sisäkonserttipaikka Cafe Jazz, joka sijaitsee Porin Etelärannassa. Koko perheen ilmainen musiikkitapahtuma Pori Jazz Kids järjestetään tänä vuonna 15.–17.7. Lisätietoja ilmaisohjelmistosta ja Pori Jazz Kidsin esiintyjistä on luvassa lähiaikoina.

Info-osiosta löydät hyödyllistä festivaaliin liittyvää tietoa, jota täydennetään tapahtuman lähestyessä. Tervetuloa Pori Jazziin!