Info

Pori Jazz järjestetään 52. kertaa 8.-16. heinäkuuta. Festivaali tarjoaa ohjelmaa Kirjurinluodon konserttipuistossa, Porin jokirantaan rakentuvalla jazzkadulla sekä jazzkadun varrella sijaitsevassa iltakonserttipaikka Cafe Jazzissa.

Festivaalin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodossa torstaina 13., perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta. Musiikki soi pääkonserteissa kolmella eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä yöhön asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat.

Kirjurinluodon palveluja on kehitetty edelleen täksi kesäksi. Monipuolista ja herkullista syötävää sekä juotavaa on tarjolla niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin, mutta aivan erityisesti ruokamyyntiä on keskitetty jokilavan edustalle. Kirjurinluodon yleisöä palvelee myös à la carte -ravintola, joka antaa mahdollisuuden rauhalliseen ruokailuhetkeen festivaalipäivän aikana.

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Alkoholittomia juomia on tarjolla eri puolilla konserttipuistoa sekä myös kaikissa anniskelupisteissä. Kirjurinluodon konsertteihin voi ostaa etukäteen ruoka- ja juomalippuja, jotka käyvät kaikissa anniskelualueilla sijaitsevissa ruoka- ja juomamyyntipisteissä. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja Luottokunnan kortit.

Info-osiosta löydät hyödyllistä festivaaliin liittyvää tietoa, jota täydennetään tapahtuman lähestyessä. Tervetuloa Pori Jazziin!

Pori Jazz 2017 kartta