Info

Pori Jazz järjestetään 53. kertaa 13.–22. heinäkuuta. Festivaalin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 19., perjantaina 20. ja lauantaina 21. heinäkuuta. Musiikki soi pääkonserteissa kolmella eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä yöhön asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat. Konserttipuiston portit ovat avoinna pääkonserttipäiviniä klo 13-23.

Kirjurinluodon palveluja on kehitetty edelleen täksi kesäksi. Monipuolista ja herkullista syötävää sekä juotavaa on tarjolla niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin. Kirjurinluodon yleisöä palvelee myös à la carte -ravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen ruokailuhetkeen festivaalipäivän aikana.

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Alkoholittomia juomia on tarjolla eri puolilla konserttipuistoa sekä myös kaikissa anniskelupisteissä. Alueelle voi myös tuoda tyhjiä juomapulloja, jotka voi täyttää ilmaisilla juomavesipisteillä. 

Jazzpuisto, Cafe Jazz ja Pori Jazz Kids

Pääsymaksullisten pääkonserttien ohella Pori Jazz tarjoaa tuttuun tapaan laajan ilmaisohjelmiston. Festivaalitunnelmasta ja ilmaisesta musiikkitarjonnasta nautitaan uudessa Jazzpuistossa, joka tänä kesänä korvaa perinteisen Jazzkadun. Jazzpuisto alkaa Kokemäenjoen ylittävän Taavinsillan päästä ja levittäytyy vehreälle puistoalueelle Taavinsillan sekä Lokkilavan välillä. Jazzpuiston ilmaisohjelmaa kuullaan legendaarisen Lokkilavan lisäksi Puistolavalla sekä Kirjurin Kesäravintolassa. Jazzpuisto on auki perjantai-illasta 13.7. alkaen ja aina festivaalin päätöspäivään 21.7. asti päivittäin klo 12-01, paitsi Kirjurin Kesäravintola, joka on avoinna klo 04 saakka.

Pori Jazzin konserttipaikkoihin kuuluu myös perinteinen sisäkonserttipaikka Cafe Jazz, joka sijaitsee Porin Etelärannassa. Koko perheen ilmainen musiikkitapahtuma Pori Jazz Kids järjestetään tänä vuonna 15.–17.7. Lisätietoja ohjelmistosta Pori Jazz Kidsin omilta sivuilta

Info-osiosta löydät hyödyllistä festivaaliin liittyvää tietoa, jota täydennetään tapahtuman lähestyessä. Tervetuloa Pori Jazziin!

Pori Jazz 2018 kartta

Kartan isompi versio aukeaa klikkaamalla.