Pori Jazz soi ensi kesänä myös kaupungin keskustassa

Pori Jazzin musiikki- ja tapahtumatarjonta uudistuu SuomiAreenan uuden ajankohdan vuoksi. Pori Jazz 2023 alkaa perjantaina 7. heinäkuuta, ja ensimmäiset viisi päivää festivaalin painopiste on Porin kaupunkikeskustan alueella. Pääsymaksuttomia jazzkonsertteja järjestetään Satakielilavalla ja Eetunaukiolla. Keskustan ravintoloista ovat mukana muun muassa KulttuuriKulma, Amarillo, Beer Hunter’s ja Cafe Anton.

”Haluamme osaltamme elävöittää kaupungin keskustaa hyvällä festivaalitunnelmalla ja tarjota yleisölle entistä helpommin saavutettavia elämyksiä”, sanoo Pori Jazzin toiminnanjohtaja Kristian Vainio.

Kirjurinluodon Jazzpuisto aukeaa keskiviikkona 12. heinäkuuta Pori Jazz Kids – lastentapahtuman merkeissä. Jazzpuisto tarjoaa monipuolista musiikkia, elämyksiä ja palveluja kaikenikäisille festivaalin päättymiseen asti eli lauantaihin 15. heinäkuuta.

Jazzpuiston kupeessa oleva Cafe Pori Jazz tarjoaa musiikkia koko festivaalin ajan 7.–15. heinäkuuta. Ravintola-alue on pääsymaksullinen iltaisin 12.–15. heinäkuuta.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa 13.–15. heinäkuuta ja perinteiset iltajamit samoina päivinä Kulttuuritehdas Kehräämössä Puuvillatehtaalla.

Pori Jazz 2023 järjestetään 7.–15. heinäkuuta, ja festivaalin tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. ”Uskomme, että voimme julkistaa ensimmäisiä artistikiinnityksiä festivaaliohjelmasta jo hyvissä ajoin ennen joulua”, Vainio sanoo.

Pääkonserttien ja jamien liput tulevat myyntiin marras-joulukuun vaihteessa Ticketmasterin kanavissa kautta maan. Porissa lippuja on tuolloin saatavilla Pori Jazzin toimistolla, molemmissa Prismoissa ja vuodenvaihteeseen asti Visit Porissa.