FI EN

Aikataulu ja esiintyjät

Pe 8.7.–ma 11.7. JazzCamp for Girls

Lue lisää leiristä (ilmoittautuminen päättynyt)!

Ma 11.7., Poriljonki

Klo 13.15 Palmgren-konservatorion Young Talent Showcase

Palmgren-konservatorion opiskelijat esittelevät taitojaan. Lisäksi nähdään 8.–11.7. järjestetyn JazzCamp for Girlsin loppukonsertti!

Ti 12.7., Cafe Pori Jazz

Klo 15 Ville Karttunen

Ville Karttunen on kokenut lastenmuusikko ja tarinankertoja. Villen vilpitön hyväntuulisuus vangitsee lapsiyleisön huomion ympäristössä kuin ympäristössä, ja konsertin osallistavat kohdat johtavatkin usein lasten kilpalaulantaan. Sopivissa kohdin hiljennytään ja rauhoitutaan pohtimaan esimerkiksi, mistä yksinäiselle sukalle löytyisi pari. Villen kielellisesti rikkaita, maanläheisiä kappaleita on huomioitu mm. Vuoden uusi lastenlaulu -sävellyskilpailun ensimmäisellä sijalla (2018).

Ke 13.7. klo 13–17, Lokkilava

Klo 13.15 Mirkka & Luis

Lastenmusiikkiyhtye Mirkka & Luis valittiin lastenmusiikkigaalassa vuoden tulokkaaksi syksyllä 2019. Yhtyettä on kiitelty korkeatasoisesta musiikista ja tarkkanäköisistä tarinoista, joissa perehdytään lapsia ja nuoria koskettaviin aiheisiin huumoria ja leikkisyyttä unohtamatta. Yhtyen laulaja Mirkka Paajanen on tehnyt lukuisia lauluja Suomen eturivin artisteille.

Klo 14.45 Megasakki

Megasakki on groovaava lastenmusiikkiyhtye, jonka musiikissa kuuluvat hiphop, r’n’b, funk, soul ja muut rytmimusiikin tyylisuunnat. Rummut, basso ja elektroniset soittimet luovat svengaavan pohjan kahdelle upealle laulajalle. Lopputuloksena on menevä ja iloinen konserttikokonaisuus höystettynä hauskoilla ja oivaltavilla sanoituksilla.

Klo 16.15 Folktinget presenterar: Mimmit på svenska (och finska)

Suomen suosituimpiin lastenmusiikkiyhtyeisiin kuuluva Mimmit on valmistellut uuden ohjelmakokonaisuuden, joka svengaa ja pursuaa musiikillista iloa. Tavallista laajemmasta kokoonpanosta löytyy myös torvisektio, joten luvassa on ison show’n meininkiä. Folktingetin tarjoama konsertti on ruotsinkielinen, mutta kappaleita kuullaan myös suomeksi. Tarjolla on menevä ja taidokkaasti rakennettu kokonaisuus, joka tempaa kuulijat taatusti mukaansa!

Lokkilavan konserttien tauoilla viihdykettä tarjoaa Circus Ruska. Lisäksi Palmgren-konservatorion opettajat järjestävät kaikille avoimen marssibändipajan.