FI EN

Satakunnan Kansa Lounge

Haluatko viettää festivaalipäiväsi tavallista tasokkaammissa puitteissa? Jo useamman vuoden asiakkaitamme palvellut Pori Jazz Lounge tunnetaan ensi kesänä nimellä Satakunnan Kansa Lounge! Kirjurinluodon pääportin läheisyydestä löytyvä, osin katettu alue tarjoaa muutamia lisäpalveluja tavanomaiseen konserttikokemukseen verrattuna.

Satakunnan Kansa Loungen pääsylipun haltijana voit keskittyä päivän esiintyjistä ja ystävien seurasta nauttimiseen. Loungen asiakkaiden käytössä on oma ravintola viihtyisine terassialueineen, ja tarjolla on istumapaikkoja sekä vesivessat. Päälavalle aukeaa esteetön näkyvyys.

Satakunnan Kansa Lounge -lippuja myydään kaikkiin Kirjurinluodon pääkonsertteihin. Päivälipun hinta on toimituskuluineen alk. 130 euroa, ja lippuja on saatavilla kaikissa Ticketmasterin myyntikanavissa. Ruoat ja juomat eivät sisälly hintaan. Satakunnan Kansa Lounge -lippujen ikäraja on 18 vuotta, koska kyse on anniskelualueesta.

Satakunnan Kansa Loungessa nautit maukkaita antipastoja yhdessä hyvän juoman kanssa. Voit myös noutaa haluamasi annoksen läheisiltä ruokamyyntipisteiltä ja tuoda sen mukanasi Loungeen.