FI EN

Tule osaksi festivaalitunnelmaa Pori Jazzin kumppanina

Jo 53 kertaa järjestetty Pori Jazz kuuluu Euroopan vanhimpiin ja merkittävimpiin festivaaleihin. Jazzia, rytmimusiikkia ja kansainvälisiä tähtiä ennakkoluulottomasti yhdistäneellä tapahtumalla on ollut keskeinen rooli myös kulttuurin ja liike-elämän yhteistyön kehittymisessä.

Volvo20kc3a4ytc3b6ssc3a4Yritysyhteistyö käynnistyi heti vuonna 1966, kun ensimmäisen tapahtuman rakentamiseen järjesteltiin kuljetuskalustoa paikalliselta panimolta. 1970-luvulla yritysasiakkaille kehitettiin legendaariset Superjamit, joista tuli vuosiksi VIP-tuotteistuksen suunnannäyttäjä. 2000-luvulla Pori Jazz on nimetty sponsorointibarometrissa toistuvasti yhdeksi kiinnostavimmista sponsorointikohteista.

Vaikka yhteistyön mallit ovat vuosien varrella kehittyneet, ovat lähtökohtana aina kumppaniyrityksen tarpeet ja tavoitteet. Käytännön tekeminen perustuu aitoon vuorovaikutukseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Pystymme tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia yhteistyön aktivoinneille, promootioille ja vieraanvaraisuuksille.

Tavoitteemme on luoda sekä yleisöillemme että kumppaneillemme ainutlaatuisia elämyksiä. Pori Jazz onkin ollut tutkitusti jo pitkään Suomen kiinnostavin ja tunnetuin kesätapahtuma. Sen tuntee seitsemän kymmenestä suomalaisesta. Festivaali kerää vuosittain laajan ja ostovoimaisen yleisön, jossa ovat edustettuna kaikki ikäluokat. Moni musiikin ystävä saapuu tapahtumaan aina uudelleen, jopa vuosikymmenestä toiseen.

Pori Jazz on poikkeuksellisen vahva brändi.

Haluatko kuulla lisää Pori Jazzin tarjoamista yhteistyön mahdollisuuksista ja onnistuneista case-esimerkeistä? Kysymyksiisi vastaa mielellään myyntijohtaja Marjo Boelius, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 3637 040.