FI EN

Tule osaksi festivaalitunnelmaa Pori Jazzin kumppanina

Jo vuodesta 1966 järjestetty Pori Jazz kuuluu Euroopan vanhimpiin ja merkittävimpiin festivaaleihin. Jazzia, rytmimusiikkia ja kansainvälisiä tähtiä ennakkoluulottomasti yhdistäneellä tapahtumalla on ollut keskeinen rooli myös kulttuurin ja liike-elämän yhteistyön kehittymisessä.

Yritysyhteistyömme lähtökohtana ovat aina kumppaniyrityksen tarpeet ja tavoitteet. Käytännön tekeminen perustuu aitoon vuorovaikutukseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Pystymme tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia yhteistyön aktivoinneille, promootioille ja vieraanvaraisuuksille.

Tavoitteemme on luoda sekä yleisöillemme että kumppaneillemme ainutlaatuisia elämyksiä. Pori Jazz kerää vuosittain laajan ja ostovoimaisen yleisön, jossa ovat edustettuna kaikki ikäluokat. Moni musiikin ystävä saapuu tapahtumaan aina uudelleen, jopa vuosikymmenestä toiseen.

Haluatko kuulla lisää Pori Jazzin tarjoamista yhteistyön mahdollisuuksista ja onnistuneista case-esimerkeistä? Kysymyksiisi vastaa mielellään myyntijohtaja Marjo Boelius, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 3637 040.