FI EN

Usein kysytyt kysymykset

Millainen konserttialue Lokkilavalle rakennetaan?

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla, mutta muulta osin yleisöä odottaa konserttialue, joka näyttää tutulta kaikille Lokkilavalla viime vuosina vierailleille: lavan edustalta on varattu reilusti tilaa konserttien kuunteluun, ja vastapäätä Lokkilavaa yleisöä palvelee iso anniskelualue. Konserttialueella on myös ruokamyyntiä.

Millaisella aikataululla Lokkilavan konsertit järjestetään?

Pori Jazz soi taas -tapahtuman portit aukevat päivittäin klo 13. Musiikkia on tarjolla iltapäivästä myöhäisiltaan asti – viimeinen esiintyjä lopettaa konserttinsa noin kello 22. Julkaisemme konserttien tarkat aikataulut pian!

Saako Lokkilavalta poistua välillä ja tulla myöhemmin takaisin samalla lipulla?

Päivälipulla ei ole poistumisoikeutta. Kolmen päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka mahdollistaa konsertista poistumisen myös kesken päivän.

Miksi lapsille pitää ostaa oma pääsylippunsa?

Tapahtuman osallistujamäärä on koronaturvallisuussyistä rajattu, ja järjestäjän vastuulla on pitää huolta siitä, että sallittu osallistujamäärä ei ylity. Tämän vuoksi lapset 2-vuotiaasta alkaen tarvitsevat oman lippunsa.

Mistä pääsylippuja voi ostaa?

Lippuja on saatavilla Ticketmasterin kanavista kautta maan. Porissa lippuja myyvät Mikkolan Prisma, Sokos Satakunta ja Visit Pori sekä Pori Jazzin toimisto (Raatihuone). Konserttipäivinä lippuja myydään myös tapahtuma-alueen portilla, mikäli lippuja on saatavilla. Lipunmyynti portilla alkaa 15.-17.7. klo 12. 

Voiko Lokkilavan konserttitapahtumaan tuoda mukanaan ruokaeväitä?

Konsertteihin voi tuoda mukanaan omia ruokaeväitä, jotka voi viedä myös anniskelualueelle. Haluamansa virvokkeet voi ostaa lähimmästä anniskelupisteestä ja nauttia omalla paikallaan. Konserttialueelle voi tuoda alkoholittomia virvokkeita avaamattomissa muovipulloissa ja mehupurkeissa. Juomapakkausten tilavuudelle ei ole ylärajaa. Lasipulloja konserttialueelle ei saa tuoda.

Omien alkoholijuomien tuominen konserttialueelle on kielletty. Alkoholittomia juomia on myynnissä sekä anniskelualueilla että niiden ulkopuolella. Konserttiin voi myös tuoda mukanaan tyhjiä muovipulloja, jotka voi täyttää ilmaisissa vesipisteissä.

Lokkilavalla on rajallisesti tilaa, joten suosittelemme pitämään kantamukset kevyinä. Näin varmistamme, että kaikilla on riittävästi tilaa konserteista nauttimiseen.

Voiko konserttialueella istua omalla viltillä?

Ystävien seurasta nautiskelu oleellinen osa perinteistä Pori Jazz -tunnelmaa, ja vilttinsä, tuolinsa tai muun istuinalustan voi halutessaan levittää Kirjurinluodon vehreälle nurmelle – myös anniskelualueille. Isompia retkeilyvälineitä, kuten telttoja ja taittopöytiä ei alueelle kuitenkaan saa tuoda.

Huomaathan kuitenkin, että Lokkilavalla on tilaa rajatusti. Suosittelemme pitämään kaikenlaiset kantamukset kevyinä, jotta kaikille jää riittävästi tilaa konserteista nauttimiseen.

Mitä mukaansa EI saa pakata?

Pori Jazz soi taas -tapahtumaan ei saa tuoda seuraavia esineitä: alkoholituotteet / lasipullot ja lasiastiat / terävät ruokailuvälineet (leipäveitset yms.) ja teräaseet / huumausaineet / räjähteet / eläimet ja lemmikit (opaskoirat saavat tulla alueelle opastettavansa seurassa) / ssateenvarjot (ota tarvittaessa sadetakki mukaan) / teltat, päivänvarjot, katokset ja muut rakennelmat, jotka saattavat haitata näkyvyyttä / retkipöydät ja muut vastaavat kookkaat retkeilyvälineet.

Onko Lokkilavalla myynnissä ruokaa?

Ruokamyyntipisteet palvelevat yleisöä konserttialueella, joten omia ruokaeväitä ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan.

Millä maksuvälineillä voin maksaa ostokseni?

Muun muassa koronatilanteesta johtuen Lokkilavan myyntipisteissä käyvät ainoastaan kortti- ja lähimaksut – käteinen EI käy maksuvälineenä.

Mihin voin pysäköidä autoni?

Maksullinen parkkialue sijaitsee lyhyen esteettömän kävelymatkan päässä tapahtuma-alueelta Hanhipuistossa. Koko päivän parkin hinta on 10 €, suosittelemme korttimaksua. Parkkialueelle ajetaan 8-tien kautta ja kartta löytyy täältä. 8-tieltä käännyttyäsi seuraa opasteita!

Onko Lokkilavalla invapistettä?

Alueella on oma invakatsomo. Lisäksi inva-wc löytyy. Tapahtuma-alue on esteetön.

Pääseekö pyörätuolissa olevan avustaja sisään samalla pääsylipulla?

Kyllä pääsee. Avustettavalla on oltava lippu ja yksi avustaja pääsee hänen seurassaan sisään.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroitani?

Kaikki löytötavarat toimitetaan Satakunnan löytötavaratoimistoon, Isolinnankatu 7, 28100 Pori. Puhelinnumero 0600-14111 (1,99 €/min+pvm).