FI EN

28.04.2022

Pori Jazz Kids jälleen kesällä – mukana myös uusi tyttöjen jazzleiri

Koko perheen ilmainen musiikkitapahtuma Pori Jazz Kids järjestetään jälleen ensi kesänä osana Pori Jazz -festivaalia. Kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla 8.–13.7., ja tapahtuman pääpäivää vietetään Kirjurinluodon Lokkilavalla keskiviikkona 13. heinäkuuta. Pori Jazz Kidsin osana järjestetään ensimmäistä kertaa myös pääsymaksuton musiikkileiri Jazz Camp for Girls.

Lokkilavan Pori Jazz Kids -tapahtuma kestää koko iltapäivän ajan keskiviikkona 13. heinäkuuta. Legendaariselle estradille kiipeävät muun muassa Megasakki-yhtye sekä lastenmusiikin kestosuosikki Mimmit, joka esiintyy Folkingetin tarjoamassa, pääosin ruotsinkielisessä konsertissa. Tarjolla on myös Kidsin henkeen sopivaa oheisohjelmaa.

Pori Jazz Kids -ohjelmaa järjestetään Kirjurinluodon Jazzpuiston alueella myös keskiviikkoa edeltävinä päivinä. Kidsin täydellinen ohjelma julkaistaan lähempänä kesää.

Jazz Camp for Girls on Tanskan jazzliiton (Jazz Denmark) vuonna 2014 lanseeraama konsepti, jonka tavoitteena on innostaa nuoria tyttöjä musiikin pariin. Musiikin ja erityisesti jazzin sukupuolijakauma on perinteisesti ollut vahvasti miesvoittoinen, ja naisille on usein kuulunut yhtyeissä laulajan rooli. Jazz Camp for Girls -konseptin ideana onkin, että leirille osallistuville tytöille tarjotaan innostava ja turvallinen ympäristö, jossa he pääsevät kokeilemaan eri instrumentteja, bändissä soittamista ja musiikin säveltämistä.

Lue lisää Pori Jazz Kidsistä!

Lue lisää Pori Jazzista