FI EN

22.03.2022

Unohtumattomia elämyksiä Pori Jazzin VIP-vieraana

Pori Jazzilla on pitkät perinteet VIP-asiakkaiden palvelemisesta. Ensi kesänä VIP-alueemme mahdollistaa jälleen kaivattuja kohtaamisia sekä unohtumattomia hetkiä Kirjurinluodon aitiopaikoilla. Kesäpäivän musiikkielämyksistä pitävät huolen John Legend, Simply Red, Lewis Capaldi, Emeli Sandé ja lukuisat muut huippuesiintyjät!

Uudistettu Pori Jazz VIP tarjoaa parhaat puolet Suomen kesästä ja tuoreista kauden herkuista. Kahdessa kattauksessa tarjoiltavan ruoan maut, raaka-aineet ja inspiraatio tulevat suomalaisesta luonnosta – tarjolla on muun muassa villikalaa juhlavaan henkeen kohotettuna. VIP-alueen rennossa, yhteisöllisessä ja kiireettömässä ympäristössä on helppo nauttia herkullisista mauista ja kesän parhaista hetkistä.

Pori Jazzin VIP-alue sijaitsee vastapäätä festivaalin päälavaa eli Kirjurinluodon tutun rinnekatsomon laella. Festivaalipäivän onnistumisen varmistaa laadukas ja ammattitaitoinen palvelu, josta vastaa Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys Compass Group.

Edellisellä festivaalilla VIP-pakettimme myytiin ennakkoon loppuun jokaisen kattauksen osalta, joten lue lisää ja osta lippusi ajoissa!

Lue lisää Pori Jazzista