FI EN

11.11.2021

Tutun rentoa kesätunnelmaa Pori Jazzin pääkonserteissa ja Jazzpuistossa

Ensi kesän Pori Jazz -festivaalin valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa! Festivaali järjestetään 55. kertaa 8.–16.7.2022.

Pori Jazzin festivaalialue rakentuu luonnonkauniiseen ja vehreään Kirjurinluotoon, joka sijaitsee Porin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. Festivaalin pääkonserteista nautitaan 14.–16.7., jolloin musiikki soi useilla eri esiintymislavoilla iltapäivästä myöhäisiltaan asti. Koko pääkonserttien ohjelmatarjonta sekä kaikki esiintymislavat sisältyvät saman pääsylipun hintaan. Pääkonsertteihin myydään sekä päiväkohtaisia että useamman päivän lippuja, ja tavanomaista tasokkaamman konserttielämyksen mahdollistavat VIP- ja Lounge-lippumme. Osta lippusi ajoissa!

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Pori Jazzin pääkonsertit tunnetaan rennosta ja välittömästä tunnelmastaan, joka mahdollistaa täysipainoisen musiikista ja ystävien seurasta nauttimisen. Pääkonsertteihin voi tuoda mukanaan omia ruokaeväitä, mutta tarjolla on myös monipuolinen valikoima erilaisia ruoka- ja juomapalveluja. Yleisöä palvelevat laajat anniskelualueet, minkä lisäksi anniskelusta vapaata aluetta on tarjolla runsaasti muun muassa kaikkien esiintymislavojen edustalla. Tarkempia tietoja ensi kesän järjestelyistä on luvassa festivaalin lähestyessä.

Pääkonserttien ensimmäiset esiintyjät on jo julkistettu, ja ohjelma täydentyy talven mittaan lukuisilla kiinnostavilla nimillä. Maksullisten pääkonserttien ohella Pori Jazz tarjoaa monipuolisen ja tasokkaan pääsymaksuttoman ohjelmiston, josta nautitaan Kirjurinluodon Jazzpuistossa 8.–16. heinäkuuta.

Koronapandemian takia peruuntuneille vuosien 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut pääsyliput säilyttävät automaattisesti voimassaolonsa vuoden 2022 festivaalille.

Lämpimästi tervetuloa Pori Jazziin ja Kirjurinluotoon!

Lue lisää Pori Jazzista