FI EN

02.07.2021

Musiikin ohella tarjolla ruokaa ja juomaa

Pori Jazz soi taas -tapahtuma lähestyy kovaa vauhtia! Kirjurinluodossa järjestetään 15.–17. heinäkuuta konserttitapahtuma, joka näyttää tutulta kaikille Lokkilavalla viime vuosina vierailleille.

Lokkilavan edustalta on varattu reilusti tilaa konserttien kuunteluun. Vastapäätä Lokkilavaa yleisöä palvelee iso anniskelualue, jolla on myynnissä niin mietoja alkoholijuomia, viiniä kuin myös alkoholittomia virvokkeita. Ruokamyyntiä on tarjolla yleisöstä katsoen Lokkilavan oikealla puolella, missä herkkujaan valmistavat Pori Jazzista tutut Levant sekä Turo’s Heavy Kebab. Erilaiset ruokavaliot on huomioitu ruokamyyjien valikoimissa.

Kahvia on myynnissä anniskelualueille sekä erikseen Löfbergsin kahviautosta, joka tarjoilee suodatinkahvia, erikoiskahveja sekä cold brew -tuotteita. Kahviauton vieressä on myynnissä jäätelöä.

Konsertteihin voi tuoda mukanaan omia ruokaeväitä. Lokkilavalla on rajallisesti tilaa, joten suosittelemme pitämään kantamukset kevyinä. Näin varmistamme, että kaikilla on riittävästi tilaa konserteista nauttimiseen.

Konserttialueelle voi tuoda alkoholittomia virvokkeita avaamattomissa muovipulloissa ja mehupurkeissa. Juomapakkausten tilavuudelle ei ole ylärajaa. Lasipulloja konserttialueelle ei saa tuoda.

Omien alkoholijuomien tuominen konserttialueelle on kielletty. Alkoholittomia juomia on myynnissä sekä anniskelualueilla että niiden ulkopuolella. Konserttiin voi myös tuoda mukanaan tyhjiä muovipulloja, jotka voi täyttää ilmaisissa vesipisteissä.

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään turvallisuusnäkökohdat huomioiden ja kaikkien voimassaolevien viranomaismääräysten mukaisesti. Osta lippusi ajoissa: www.ticketmaster.fi/porijazz

Lue lisää Pori Jazzista