FI EN

28.10.2022

Pori Jazz -organisaatioon kuuluva Jazzin Tukisäätiö Porista sr. täyttää tänä syksynä 40 vuotta.

Pori Jazz All Stars feat. Heta Halonen juhlistaa tukisäätiön 40-vuotista taipaletta KulttuuriKulmassa perjantaina 28.10.2022 klo 19 alkavassa konsertissa. Illan aikana muistellaan myös Pori Jazz-festivaalilta tuttua trumpetisti Ted Cursonia, jonka kuolemasta tulee 4.11. kuluneeksi kymmenen vuotta.

Pori Jazz All Stars -kokoonpanossa esiintyvät Mikko "Gunu" Karjalainen, Severi Pyysalo, Jari Perkiömäki, Tomi Harrivaara ja säätiön hallituksen puheenjohtaja Reiska Laine. Vierailevana solistina on kesällä tangokuningattareksi kruunattu porilainen Heta Halonen.

Satakunnan Osuuskaupan KulttuuriKulma sijaitsee Porin keskustassa osoitteessa Gallen-Kallelankatu 7. Ovet avataan klo 18:30 ja musiikkiohjelma alkaa klo 19:00.

Pääsylipun hinta on alkaen 15 €/hlö (sis. Ticketmasterin palvelumaksun) ja lippuja on saatavilla Ticketmasterin verkkokaupasta sekä lippukaupoista kautta maan - Porissa esim. Prismoista, Visit Porista ja Pori Jazzin toimistolta. Mikäli juhlakonserttia ei myydä ennalta loppuun, lippuja on saatavilla myös KulttuuriKulmasta klo 18:30 alkaen.

Lue lisää Pori Jazzista