FI EN

13.07.2022

Pääkonsertit alkavat – lue viime hetken vinkit kävijöille

Pori Jazzin pääkonsertit alkavat torstaina! Kokosimme infopaketin kaikille Kirjurinluodon konsertteihin saapuville.

LIPUT

Pääsyliput pääkonsertteihin ovat myynnissä Ticketmasterissa. Päiväkohtaiset Kirjurinluodon liput maksavat toimituskuluineen alk. 85 euroa. Kirjurinluodon portilta ostettuna päiväkohtaisen lipun hinta on 90 euroa, joten lippu kannattaa ostaa ennakkomyynnistä. Myös muut lipputyypit maksavat portilta ostettuna 5 euroa ennakkohintoja enemmän.

Liput ennakkoon Ticketmasterin myyntikanavista (www.ticketmaster.fi/porijazz) tai Pori Jazzin asiakaspalvelupisteestä, joka toimii kauppakeskus Puuvillan 1. kerroksessa festivaalin aikana 11.7–16.7. klo 10–20.

Lippuja myydään kaikkien konserttipaikkojen sisäänkäynneillä niiden aukioloaikoina (ei loppuunmyydyissä konserteissa) ohjelmaan merkittynä doors open -aikana.

Alle 12-vuotiaat pääsevät huoltajan seurassa maksutta pääkonsertteihin. Näkövammaliiton kortilla (haitta-aste 75% tai enemmän) ja EU:n vammaiskortilla, jossa on A-tunnus, saa avustajan maksutta mukaan (poislukien VIP-alue, jonne avustaja tarvitsee oman lipun, mutta lipusta hyvitetään normaalin päivälipun hintaosuus).

Koronapandemian takia peruuntuneille vuosien 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut pääsyliput ovat muuttuneet automaattisesti avoimiksi päivälipuiksi, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn minä tahansa kesän 2022 konserttipäivistä. Lippua ei tarvitse vaihtaa eikä päivää valita etukäteen, eli voit vain kävellä sisään Kirjurinluodon porteista haluamanasi päivänä.

RANNEKKEIDEN VAIHTO

Kaikki Pori Jazzin Kirjurinluodon pääkonserttien liput vaihdetaan rannekkeisiin alueelle saavuttaessa tai ennakkovaihtopisteissä. Kun lippu on luettu sähköisesti, saat käteesi rannekkeen, joka mahdollistaa kulun pois festivaalialueelta ja takaisin.Ranneke on henkilökohtainen ja rannekkeen on säilyttävä haltijan kädessä festivaalin ajan. Ranneketta ei voi jakaa toisen henkilön kanssa, eikä ranneketta voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen samana päivänä, kun on menossa konserttiin. Rannekkeenvaihtopisteet ovat seuraavat:

Kirjurinluodon konserttipuisto – pääportti ja Kaarisillan portti pääkonserttipäivinä to 14.7–la 16.7. klo 13–23.00
Pori Jazzin asiakaspalvelupiste – kauppakeskus Puuvilla 1. krs, Siltapuistokatu 14, 28100 Pori, to 14.7.–la 16.7. klo 10.00–20.00
Sokos Pori, Liisankatu 2-4, to 14.–la 16.7. klo 12–18

SAAPUMINEN

Junalla:
Poriin pääsee kätevästi junalla, ja asemalta on kävelymatka Kirjurinluotoon. Perusvuorojen lisäksi VR:n aikatauluista löytyy lisävuoroja. https://www.vr.fi/

Bussilla:
Suurin osa kaukoliikenteen busseista saapuu Poriin tullessaan Matkakeskuksen kautta suoraan Kirjurinluotoon, mistä myös lähtee vuoroja konserttien päätyttyä. Bussilla saapuessa voi siis vuorosta riippuen valita, haluaako reippailla Porin Matkakeskukselta noin 2 km matkan Kirjurinluotoon vai jatkaa perille asti bussin kyydissä.

Omalla autolla:
Konserttipuiston vieressä sijaitsee parkkialue omalla autolla saapuville. Päiväparkin hinta on 15 €, parkkialueella hyväksytään korttimaksut. Parkki on ilmainen Volvoille, sillä Volvo on Pori Jazzin yhteistyökumppani ja tarjoaa tämän edun festivaalikävijöille.)

Lisätietoja ja lähestymiskartan autolla saapuville löydät verkkosivuiltamme: https://porijazz.fi/fi/info/saapuminen

MAJOITUS

Porista löytyy heinäkuussa useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Suosittu majoitusmuoto on myös Visit Porin välittämä yksityismajoitus. Täältä löydät kattavan listan majoituksista: https://porijazz.fi/fi/info/majoitus-ja-matkailu

AIKATAULUT JA KARTTA

Festivaalin pääkonserteista nautitaan Kirjurinluodon konserttipuistossa 14.–16.7.2022. Musiikki soi kolmella eri esiintymislavalla iltapäivästä myöhäisiltaan asti. Koko pääkonserttien ohjelmatarjonta sekä kaikki esiintymislavat sisältyvät saman pääsylipun hintaan. Pääkonsertteihin myydään sekä päiväkohtaisia lippuja että useamman päivän yhteislippuja. Tavanomaista tasokkaamman konserttielämyksen mahdollistavat VIP- ja Lounge-lippumme.

Päiväkohtaiset aikataulu:
https://porijazz.fi/fi/ohjelma

Alueen kartta:
https://porijazz.fi/fi/info

MAKSAMINEN

Ennakkotiedoista poiketen pääkonserteisssa käy maksutapana myös käteinen. Palvelun nopeuttamiseksi suosittelemme kuitenkin pankki-ja luottokorttien sekä puhelimen lähimaksun (esim. Apple/Google Pay) käyttämistä!

OTA MUKAAN

Piknik-koriin saa pakata omat suosikkiruokansa, jotka voi viedä mukanaan myös Kirjurinluodon anniskelualueille. Voit tuoda piknik-viltin lisäksi myös retkituolin. Alkoholittomia virvokkeita voi tuoda festivaalialueelle avaamattomissa muovipulloissa ja mehupurkeissa. Juomapakkausten tilavuudelle ei ole ylärajaa. Lasipulloja konserttialueelle ei saa tuoda.

ÄLÄ OTA MUKAAN

Omia alkoholijuomia, sateenvarjoja tai vaarallisia teräaseita.

NARIKKA

Kirjurinluodossa on narikka porttien yhteydessä. Narikan hinta on 5 euroa per käyntikerta.

YMPÄRISTÖVINKIT

1. Hyödynnä julkista liikennettä.
2. Mieti jo etukäteen, miten voit vähentää jätteiden määrää festivaalilla.
3. Pakkaa omat ruokaeväät mahdollisimman kevyesti ja mieluiten kestoastioihin.
4. Älä roskaa aluetta, vaan vie jätteet aina jäteastiaan – niitä riittää.
5. Lajittele jätteet. Opasteet ja henkilökunta neuvovat lajittelussa. Ravintoloiden yhteydessä on biojäteastiat ruuantähteille. Energiajakeeseen sopivat muun muassa muovit ja pahvit, esimerkiksi kertakäyttöastiat, käsipyyhkeet ja lautasliinat Kaatopaikkajätettä ovat vain ne jätteet, joita ei voi lajitella bio- tai energiajäteastiaan.
7. Käytä yleisövessoja ja pidä ne siistinä.
8. Ilo irti festivaalista: Siinä missä huomioit ympäristön, huomioithan myös ympärilläsi olevat ihmiset. Ole kärsivällinen ruuhkissa. Kun varustaudut Pori Jazz -festivaalille iloisella ja toiset huomioon ottavalla asenteella, nautit festivaalista vieläkin enemmän.

TURVALLINEN TILA

Pori Jazz noudattaa turvallisen tilan periaatteita, eikä tapahtumassamme hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai toisen koskemattomuuden loukkaamista.

Mikäli kohtaat häirintää, tavoitat Pori Jazzin häirintäyhteyshenkilön tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen sähköpostiosoitteesta toimisto@porijazz.fi. Saapuvia sähköposteja seurataan festivaalin aikana jatkuvasti. Voit ottaa yhteyttä meihin matalalla kynnyksellä ja ehdottomalla luottamuksellisuudella.

FESTIVAALISOVELLUS

Pori Jazz -sovelluksesta löydät koko festivaaliohjelmiston, tuoreimmat uutiset sekä muuta hyödyllistä tietoa tapahtumasta. Uudistunut sovellus toimii suoraan puhelimen selaimessa ja se löytyy osoitteesta porijazz.fi/app

KYSYTTÄVÄÄ?

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: https://porijazz.fi/fi/info/usein-kysytyt-kysymykset

Tervetuloa Pori Jazziin!

Lue lisää Pori Jazzista