FI EN

08.07.2022

Pori Jazz 2022 alkaa ja Jazzpuisto aukeaa!

Pori Jazz 2022 on vihdoin täällä, kun Jazzpuiston portit Kirjurinluodossa aukeavat perjantaina 8.7. klo 18. Festivaalin pääkonsertit järjestetään ensi viikolla eli 14.–16. heinäkuuta.

Pori Jazzin pääsymaksuttomasta ohjelmistosta nautitaan Jazzpuistossa, joka on vehreä ja viihtyisä festivaalialue luonnonkauniissa Porin Kirjurinluodossa.

Kirjurinluodon legendaarisella Lokkilavalla vietetään kaikille avointa kansanjuhlaa keskiviikkona 13.7., kun Pori Jazz järjestää pääsymaksuttoman konsertti-illan yhdessä Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Ilta on saanut nimen ”Satakunnan juhla”, ja kello 21 alkavan konsertin esiintyjänä nähdään Suomen eturivin pop-artisteihin jo vuosikaudet kuulunut ja moninkertaista platinaa sooloalbumeillaan myynyt Erin.

Satakunnan Osuuskaupan panos näkyy vahvasti myös Jazzpuiston konserttiteltta Poriljongissa, joka tarjoaa pääsymaksutonta ohjelmaa koko festivaalin eli yhdeksän päivän ajan.

Suuren suosion edellisellä festivaalilla saavuttaneen Poriljongin ohjelmistossa kuullaan kotimaisia jazzyhtyeitä ja muita kiinnostavia esiintyjiä. Jazzpuiston konserttipaikat täydentää Cafe Pori Jazz, jossa konsertteja nähdään useimpina festivaalipäivinä.

Jazzpuistooon ei ole ikärajaa, mutta anniskelusta johtuen Poriljonki muuttuu K18-alueeksi iltaisin klo 21 ja Cafe Pori Jazz klo 18.

Liput edullisemmat ennakkomyynnistä kuin portilta ostettuna

Pääsyliput Pori Jazzin pääkonsertteihin (14.–16.7.2022) ovat myynnissä Ticketmasterissa! Päiväkohtaiset Kirjurinluodon liput maksavat toimituskuluineen alk. 85 euroa. Kirjurinluodon portilta ostettuna päiväkohtaisen lipun hinta on 90 euroa, joten lippu kannattaa ostaa ennakkomyynnistä.

Lämpimästi tervetuloa Pori Jazziin 8.–16.7.!

Lue lisää Pori Jazzista