FI EN

05.07.2021

Pori Jazz soi taas -jatkojamit Kehräämössä päivittäin 15.–17.7.

Kotimainen huippumusiikki soi Kirjurinluodon Lokkilavalla, kun kolmipäiväinen Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään 15.–17. heinäkuuta. Lokkilavan konserttien päätyttyä kulttuuritehdas Kehräämössä käynnistyvät joka ilta torstaista lauantaihin jamit, jotka jatkuvat aamuyöhön asti!

Jami-isäntänä Kehräämössä toimii trumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen, joka on urakoinut vastaavassa roolissa lukuisilla Pori Jazz -festivaaleilla. Kehräämön housebandissa soittavat pianisti Riitta Paakki, basisti Kaisa Mäensivu ja rumpali Joe Peri. Vierailijaksi jameihin odotetaan Lokkilavalla esiintyneitä muusikoita sekä muita kaupungissa olevia jazztaitureita.

Porin puuvillatehtaan sydämessä sijaitsevan Kehräämön ovet aukevat päivittäin klo 20, ja musiikki alkaa soida klo 22 jälkeen. Tunnelmallinen ja A-oikeuksin toimiva ravintola on auki aamuneljään asti, ja tarjolla on myös yölliseen nälkään sopivaa syötävää: erilaisia salaatteja, lihapulla- ja boltsiannoksia sekä panineja.

Jamit järjestetään koronatilanne huomioiden ja rajatulla kapasiteetilla. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten asiakkaita suositellaan ostamaan pääsylippunsa hyvissä ajoin. Pääsylippuja on myynnissä kaikissa Ticketmasterin myyntikanavissa, ja Porin seudulla lippuja voi ostaa Pori Jazzin toimistosta raatihuoneella, Prisma Mikkolasta ja Länsi-Porista sekä Visit Porista.

Kehräämön jamit järjestävät yhteistyössä Pori Jazz ja Rakastajat-teatteri. Lämpimästi tervetuloa!

Siirry Ticketmasteriin tästä!

Vinkki! Kehräämöön kannattaa suunnistaa Lokkilavalta seuraavaa reittiä, jota pitkin matka kestää kävellen 12–15 minuuttia:

 

Lue lisää Pori Jazzista