FI EN

15.04.2021

Pori Jazz avaa uuden ravintolan Porin Kirjurinluotoon

Porin kesäinen ravintolatarjonta saa tänä vuonna uuden tulokkaan, kun Cafe Pori Jazz avautuu toukokuussa Porin Kirjurinluodossa. Uusi kahvila-ravintola toimii perinteikkäässä Kirjurinluodon kesäravintolassa, joka on historiallisen arvokas jugendhuvila Porin paraatipaikalla. Läpi kesän toimivassa ravintolassa kuullaan myös livemusiikkia.

Cafe Pori Jazz on kaikille avoin kesäinen keidas, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön kiireettömistä hetkistä ja herkullisista tarjoiluista nauttimiseen. Pori Jazz haluaa uuden ravintolan myötä olla osa Porin kesää myös festivaaliviikon ulkopuolella, ja tavoitteena onkin tarjoilla asiakkaille samaa rentoa tunnelmaa, josta Pori Jazz -festivaali tunnetaan maanlaajuisesti.

Cafe Pori Jazz on auki seitsemänä päivänä viikossa. Päivisin kahvila-ravintola palvelee rauhallisena kesäpäivän ympäristönä, mutta iltaa kohden siirrytään astetta menevämpään ja pirskahtelevampaan tunnelmaan. Ravintolan terassilla on 350 ja sisätiloissa 80 asiakaspaikkaa.

Viikonloppuisin Cafe Pori Jazzissa on tarjolla livemusiikkia. Ohjelmatarjontaa rakennetaan koronatilannetta seuraten, ja kesän esiintymisistä tiedotetaan lähiviikkoina. Keikat järjestetään ravintolan terassilla, jolle Pori Jazz pystyttää jugendhuvilan henkeen sopivan, erikoisrakenteisen ja kauniin telttakatoksen.

Cafe Pori Jazzia pyörittävät yhteistyössä Pori Jazz sekä Petras Cafe, joka on toiminut menestykkäästi Porin kävelykadun varressa jo yli 15 vuoden ajan. Porilainen perheyritys tunnetaan herkullisista tuotteistaan sekä lämminhenkisestä palvelustaan, joka on keskeisessä roolissa myös Kirjurinluodossa.

Cafe Pori Jazzin valikoimasta löytyvät Petras Cafesta tutut suolaiset herkut, leivokset, pullat ja muut kahvilatuotteet. Suurempaan nälkään on tarjolla meheviä burgereita, tulisia kanansiipiä, raikkaita salaatteja ja naposteluun sopivia antipastoannoksia. Ravintolalla on A-oikeudet, ja kesäiseen tuotetarjontaan kuuluvat luonnollisesti myös herkulliset jäätelöannokset sekä raikkaat virvokkeet.

Cafe Pori Jazzin virallista avajaisviikonloppua vietetään kesäkuun puolella, jolloin koronatilanne toivottavasti sallii pienimuotoisten kulttuuritapahtumien järjestämisen. Kahvila-ravintola kuitenkin avaa ovensa sekä terassinsa portit asiakkaille jo toukokuussa.

Lisätietoja Cafe Pori Jazzista löytyy ravintolan verkkosivuilta osoitteessa www.cafeporijazz.fi!

Lue lisää Pori Jazzista