Maanantain ohjelma

Rytmitoukka-orkesteri

Musiikin ammattilaisista koostuva lastenmusiikkiin tosissaan leikkisästi suhtautuva bändi! Rytmitoukkalaiset ovat Palmgren-konservatorion opettajia.

Sanna Kuikka ja Saija Santavirta / laulu ja leikki
Tomi Harrivaara / basso
Jussi Rinta / piano
Tatu Tyykilä / rummut

https://www.facebook.com/rytmitoukka/

Palmgren-konservatorion kesäorkesteri

Toista ertaa toteutetava kesäorkesteri on ainutlaatuinen mahdollisuus yli 15-vuotiaille musiikin opiskelijoille. Orkesteriin valitut ovat heinäkuun ajan palkatussa kesätyössä ja saavat arvokasta harjoitusta tulevaan ammattiinsa. Palmgren-konservatorion kesäorkesteri toteutetaan nuorten kesätyöllistämistuen avulla. Kesäorkesteri näkyy kaupungin katukuvassa tilaisuuksissa heinäkuun ajan.

https://www.facebook.com/palmgrenensemble/

Palmgren-konservatorion Young Talent Showcase

Palmgren-konservatorion nuoret lahjakkuudet esiintyvät kurkistuksessa konservatorion bänditoimintaan. Mukana on opiskelijoita nuorista harrastajista ammattiopiskelijoihin ja musiikkia laidasta laitaan.

Palmgren Piazzola Band
Blues Paradie – Tribute to Dave Brubeck
Draaman Kaari
Lauri Viitaniemi – Otso Huhtala Band

Palmgren-konservatorion marssipaja

Biancan MusiikkiKekkerit

Bianca Morales tuli 11. kesän aikana Porissa tutuksi lapsille ja vanhemmille energisenä ja iloisena Pori Jazz Kids -festivaalin tuottajana ja esiintyjänä. Nyt Bianca on mukana juhlistamassa festivaalin 15. kesää ja tuo mukanaan Muuttolinnut Kvartetin, jossa soittavat monille tutut taiturit: Zhenia Gimer (piano), Sami Virtanen (kitara), Jan-Olof ”Puppe” Strandberg (basso) ja Jartsa Karvonen (rummut). MusiikkiKekkerit tarjoaa varsinaisen musiikki- ja rtymi-iloittelun kaikenikäisille musadiggareille. Luvassa on sekä tuttuja lastenlauluja ja tanssittavia ikivihreitä.

http://www.hottikokki.fi
http://www.biancamorales.com

Satasirkus

Toiminanallinen ohjattu sirkusrata

Satasirkus on Porissa toimiva satakuntalainen sirkusyhdistys, jonka tavoitteen aon tuoda sirkus kaikkien ulottuville ja antaa onnistumisen elämyksiä!

http://satasirkus.fi/