Keskiviikon ohjelma

Pikku Kakkosen Seikkailukone

“Ylös eteen oikeaan, alas taakse vasempaan, seikkailun voi löytää ihan mistä vaan”

Pikku Kakkosen Seikkailukoneen matkassa edetään riemukkaissa tunnelmissa.
Seikkailuseurana Pikku Kakkosen tuttuja juontajia, iloinen orkesteri,
sekä tietenkin sankareiden sankari Heppu-Heppu.

Hepun reppuun on pakattuna varusteet tilanteeseen jos toiseenkin.
Kun seikkailukone paljastaa kartan, matka voi alkaa leikkien, laulaen ja hauskoja tehtäviä suorittaen. Jotta loppuyllätys paljastuisi, tarvitaan taas seikkailukoneen ja lasten apua.

Mimmit

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye.
Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville. Kuuntele Mimmejä levyltä tai näe yhtye livenä. Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset.

https://mimmit.com/

Kielisuihkutuokioita Kids Jazzeilla

Porin sivistystoimiala ja Satakunnan kieltenopettajat ry järjestävät kielisuihkutuokioita kaikenikäisille lapsille Kirjurinluodolla. Kaikki mukaan maistelemaan ja kuulostelemaan vieraita kieliä! Tutustutaan mm. saksaan, ranskaan, ruotsiin ja englantiin. Kieliteltoissa leikitään, lauletaan, liikutaan, pelataan ja askarrellaan. Myös musiikin tahdissa jammaileva Elias-robotti tutustuttaa lapsia eri kieliin.
 
Yhteistyössä mm. Opetushallitus, Goethe Institut, Utelias Technologies, Smart Tampere

Satasirkus

Toiminanallinen ohjattu sirkusrata

Satasirkus on Porissa toimiva satakuntalainen sirkusyhdistys, jonka tavoitteen aon tuoda sirkus kaikkien ulottuville ja antaa onnistumisen elämyksiä!

http://satasirkus.fi/

LähiTapiola

Kuvataidetyöpaja yhteistyössä Porin Lastenkulttuurikeskuksen kanssa!

Tarramonsterin soitintyöpaja

Työpajassa askarrellaan sadekeppi, joka on alkujaan etelä-amerikkalainen soitin. Sadekepin ääni muistuttaa sateen ropinaa ja sitä käytetään sateen tekoon liittyvissä loitsuissa. Sadekepin askartelussa vain mielikuvitus on rajana!

Työpajan toteuttaa Tarramonsteri. Tarramonsteri (tarramonsteri.fi) on lasten vaatteiden nimikointiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Tarramonsterin verkkokaupassa voi itse suunnitella tarrat tai nimilaput lasten vaatteiden nimikointiin. Tarramonsteri nimikointitarroilla voidaan helposti ja nopeasti nimikoida pienten ja vähän isompienkin vaatteet, kengät, lelut, harrastusvälineet, ruokailuvälineet – mahdollisuuksia on valtavasti. Nimikointituotteita on saatavina sekä liimattavina tarroina että silitettävinä nimilappuina.

Mummumuskari

Mummumuskarin Sohvi Tyyne ja Sikuriina Lamppu suunnittelevat taas karkaavansa palvelutalosta sännätäkseen mukaan Pori Jazz Kidsiin. Parhaillaan hamstraavat kaikkea pinkkiä, sillä ovat Pori Jazzin julisteen nähtyään saaneet päähänsä, että pinkki on muodissa...

Steinerkasvatuksen työpajat

Steinerkasvatus täyttää tänä vuonna 100 vuotta! Tule askartelemaan kanssamme mehiläisiä tai osallistu suuren vesiväriteoksen syntyyn. Satuja pääset kuuntelemaan tasatunnein klo 11, 13 ja 15. Voit myös osallistua kanssamme piknikille. Paikalla päivystävät steinerpedagogit vastaavat kysymyksiin. Tule rohkeasti tutustumaan!

Karva-Kaverit

Suomen Karva-Kaverit ry kehittää ja toteuttaa eläinavusteista vapaaehtoistoimintaa, jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja hyvinvointia. Toiminnassa on mukana valtakunnallisesti monenlaisia eläimiä kuten koiria, kissoja, hevosia, lampaita ja kaneja. Vapaaehtoiset ohjaajat vierailevat Karva-Kavereiden kanssa eri ikäisten ihmisten luona mm. päivä- ja hoivakodeissa ja erilaisissa tapahtumissa. Karva-Kaverit toimivat myös lukulemmikkeinä kirjastoissa ja kouluissa.

www.suomenkarvakaverit.fi

 Liikuntarata