Pori Jazzin myyntipaikkahaku

Pori Jazz järjestetään 54. kertaa 12.–20.7.2019. Jazzpuisto on avoinna koko festivaalin ajan ja pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa 18.–20.7.2019.

Lisätietoja kesän 2019 esiintyjistä ja järjestelyistä on luvassa talven mittaan. Seuraa uutisointiamme!

Myyntipaikat

Haemme nyt myyjiä ja yrittäjiä 54. Pori Jazz -festivaalille. Haluamme varmistaa tapahtumatarjonnan korkean laadun ja pyrimme valitsemaan tapahtumaamme mahdollisimman monipuolisen tarjonnan.

Lähetäthän haun yhteydessä mahdollisimman tarkan kuvauksen myytävistä tuotteista ja palvelukonseptistasi. Pori Jazzilla on Ekokompassi-sertifikaatti, joten kiinnitämme myyjiä valitessamme huomiota toimijoiden kierrätysvalmiuteen ja toiminnan ympäristöystävällisyyteen.

KIRJURINLUODON KONSERTTIPUISTOSSA järjestetään Pori Jazzin pääsymaksulliset pääkonsertit 18.–20.7. Konsertit ovat ikärajattomia ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi.

JAZZPUISTO on pääsymaksuton sekä ikärajaton ja avoinna päivittäin klo 12-01. Poikkeuksena on Pori Jazz Kidsin pääkonserttipäivä 17.7., jolloin alue aukeaa jo klo 10.

PORI JAZZ KIDS järjestetään 15.–17.7. Lokkilavalla ja sen ympäristössä. Koko perheelle suunnattu tapahtuma on pääsymaksuton. Kids-ohjelmaa on 15.-16.7. noin klo 12-16 ja 17.7. klo 10-17.

Haku ja maksaminen

Sähköinen myyntipaikkahaku on avoinna 30.3.2019 asti ja valitsemme tapahtumaamme sopivat myyjät huhtikuun aikana. Kaikille paikkaa hakeneille ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti huhtikuun loppuun mennessä. Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vahvistettujen myyntipaikkojen vuokranmaksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna 31.5.2019 mennessä. Mikäli myyntipaikan vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, myyjältä evätään pääsy tapahtumaan.

Hae myyntipaikkaa sähköisellä lomakkeellamme!

Myyntipaikan peruuttaminen

31.5.2019 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden paikkamaksun. Myyntipaikkaa ei voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle ilman Pori Jazzin suostumusta.

Luvat

Myyjä huolehtii itse tarvittavista elintarvikeviranomaisluvista ja muista tarvittavista luvista ja omavalvontasuunnitelmasta. Lupien deadlinepäivämäärät ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Kaikkien myyjien tulee olla ilmoitettuja elintarvikehuoneistoja tai vanhan lain mukaan hyväksyttäviä liikkuvia myyntilaitteita.

Ympäristöystävällisyys

Pori Jazz sai kesällä 2017 Ekokompassi-sertifikaatin ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, mm. kehittämään entisestään materiaalivirtojen kierrätystä tapahtuma-alueilla.  Velvoitamme myyjät lajittelemaan jätteensä sekä toivomme myyjien käyttävän maatuvia kertakäyttöastioita ja aterimia. Tarkemmat ohjeet kierrätyksestä toimitetaan valituille myyjille toukokuussa.

Muuta

Myyntipaikkajärjestystä suunniteltaessa otamme myyjän toiveet ja myytävät tuotteet mahdollisuuksien mukaan huomioon. Pori Jazz vastaa kuitenkin myyntipaikkojen sijoittelusta.

Tarkemmat myyjäohjeet ja myyntipaikan sijainti ilmoitetaan alkukesästä 2019.

Pori Jazz pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.