Radio Aalto Lounge – festivaalipäivä premium-luokassa

Haluatko viettää festivaalipäiväsi tavallista tasokkaammissa puitteissa? Pori Jazz -vieraita palvelee jälleen ensi kesän konserteissa Radio Aalto Lounge, joka tarjoaa yleisölle premium-kokemuksen. Konserttipuiston pääsisäänkäynnin lähettyville rakentuva, osin katettu Lounge tarjoaa viihtyisät puitteet, joissa yleisö voi nauttia päivän esiintyjistä ja ystävien seurasta. Radio Aalto Loungen asiakkaita palvelee oma ravintola viihtyisine terassialueineen, ja tarjolla on istumapaikkoja sekä vesivessat. Päälavalle aukeaa alueelta esteetön näkyvyys.

Radio Aalto Lounge -lippuja myydään kaikkiin Kirjurinluodon pääkonsertteihin. Päivälipun hinta on toimituskuluineen alk. 125 euroa, ja lippuja on saatavilla kaikissa Ticketmasterin kanavissa. Ruoat ja juomat eivät sisälly hintaan. Radio Aalto Lounge -lippujen ikäraja on 18 vuotta.

Voit ostaa myös juoma- ja ruokalippuja, jotka käyvät anniskelualueiden ruokamyyntipisteissä, Soul Kitchenissä sekä à la carte-ravintolassa. Ennakkotilaus on päättynyt ja lippuja voi ostaa Kirjurinluodon konserttipuiston Soul Kitchen-ravintolasta.

Radio Aalto on yksi Pori Jazzin pääyhteistyökumppaneista.

Osta liput Ticketmasterin verkkokaupasta:

Radio Aalto Lounge torstai 19.7.

Radio Aalto Lounge perjantai 20.7. Loppuunvarattu

Radio Aalto Lounge Lauantai 21.7.

Radio Aalto Loungen ravintolan menu (kylmä buffet):

Nokkos-perunasalaatti & parsaa
Paksoi-mangosalaatti & granaattiomenaa
Sitruunainen viherpapu-tomaattisalaatti
Avokadoa & sokerisuolattua lohta

Rosepaisti & herukkasiirappia 

Seesam-marinoitua tofua, pinaattia & soijapapua
Paikallisen pienleipomon leipää ja levitteitä

Hinta 22 €
(sis. alv 14 %)