Pori Jazz Kids

Pori Jazz Kids

Pori Jazz Kids järjestetään tänä kesänä jo 14. kertaa! Koko perheen yhteinen pääsymaksuton musiikkijuhla tarjoilee Pori Jazz -henkistä ohjelmaa ja kannustaa heitä musiikin pariin. Kidsin ohjelmaa tarjoillaan kolmen päivän aikana Lokkilavalla ja Puistolavalla, minkä lisäksi tarjolla on oheisohjelmaa lavojen läheisyydessä. Pori Jazz Kidsin juontajana toimii jazzmuusikko Mirja Mäkelä.

Tervetuloa mukaan!

SU 15.7.

Lokkilava:

klo 10:30-10:35 – Tervetuloa ja tietoa päivästä
klo 10:35-11:15 – LähiTapiola esittää: Vaarallinen vaari
klo 12:00-12:45 – Palmgren-konservatorion opettajien lastenbändi Rytmitoukka
klo 13:15-14:15 – Mirja Mäkelä & Mikko Pettinen Duo
klo 15:00-16:00 – Pomppulinnan Kreivi

Esitysten tauoIla Circus Ruskan ohjelmaa ja työpajoja. LähiTapiolan pisteellä Vaarallisen vaarin työpaja. Kaslink Aito -askartelupisteellä lapset pääsevät askartelemaan Kaslink Aito -tuotteiden pakkauksista soittimia ja myös maistelemaan kotimaisesta kaurasta ja kotimaisista marjoista valmistettuja kauravälipaloja ja mustikka-kaurajuomaa. Paikalla myös Porin taidemuseon Camera obscura -toimintateltta. Klo 10–16 Musan Salaman futispiste, jossa laukaisupiste ja tutka.

MA 16.7.

Lokkilava:

klo 12:30 - Ebeli Big Band
klo 13:30 - Höpinätötterö

Paikalla myös Kaslink Aito -askartelupiste sekä Porin taidemuseon Camera obscura -toimintateltta. Klo 12–16 Toejoen Veikkojen futispiste, jossa mm. tarkkuusammutaa ja kikkarata.

Puistolava:

klo 15:00 – Young Talent Showcase, Espoon musiikkiopisto Ebeli

TI 17.7.

Lokkilava:

klo 12:30 – Palmgren-konservatorion opettajien muskarihetki
klo 13:30 – Folktinget presenterar: Raka Bananer

Paikalla myös Kaslink Aito -askartelupiste. Klo 12–16 Karhu-Futiksen temppurata

Puistolava:

klo 15 Young Talent Showcase, Palmgren-konservatorio

 

ARTISTIESITTELYT

LähiTapiola esittää:
VAARALLINEN VAARI
Sankarillin sisaruksilla on suunnitelma! Kun kukaan ei vahdi, on päivä, jolloin voi tehdä ihan mitä vaan. Tai sitten sitä saa riesakseen vaarin, eli tylsän ja vanhan villahousukaverin, jonka villein unelma on rakentaa palapeli. Hetki hetkeltä käy kuitenkin yhä ilmeisemmäksi, ettei ikäihminen olekaan niin ikävä, kuin oletettiin. Ei edes niin hidas, kuin toivoisi ja olisi suotavaa. Ja kun meno on pelkkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niin jonkun on kannettava vastuu. Kenen?

Musiikkipitoinen puolituntinen venyy ja paukkuu, kun puikkoihin päästetään punanenäinen tehotiimi Kati Keskihannu, Kari Mäkiranta, Markku Kyykkänen ja Heini Haapaniemi Samainen tiimi on tavattavissa LähiTapiolan teltalla konserttien tauoilla ja silloin on mahdollisuus rakentaa vaarille kaikki turvallisuusvaatimukset täyttävä kulkupeli sekä suorittaa ikioma sankarimerkki!

POMPPULINNAN KREIVI
Pomppulinnan Kreivi esittää uutta, monipuolista lastenmusiikkia, josta aikuisetkin tykkäävät! Keikalla saa tanssia ja pomppia mielin määrin. Pomppulinnan Kreivin musiikki rokkaa, räppää, rumbaa ja sambaa. Lauluissa mm. syytetään alkuräjähdystä sotkuisesta vessasta ja isiä muistutetaan vauvanhoidon ja ruoanlaiton säännöistä, lätäkköjengi singahtaa ulos heti, kun ukkonen jyrähtää ja metsään ehksyvä herää ihmeelliseen näkyyn, kun sienet tanssivat sadepisaroiden tahdissa

Vili Mustalampi - laulu, tres, akustinen kitara, pasuuna
Valtteri Bruun - sähkökitara, laulu
Hannu Risku - rummut, laulu
Ricardo Padilla - perkussiot, laulu
Arja Paju - basso, laulu

Folktinget presenterar:
RAKA BANANER
Lähde mukaan improvisoidulle, rytmiselle seikkailulle, jonka aikana tavataan kaikkea mahdollista tiikeriballerinoista suoriin banaaneihin. Nyt musisoidaan lasten kanssa ja edetään heidän ehdoillaan! Musiikki puhuttelee sekä aikuisia että lapsia ja rohkaisee leikkiin, yhdessäoloon ja sadunkerrontaan. Lauluissa on runsaasti vaikutteita länsiafrikkalaisesta musiikista.

Laulaja-lauluntekijä Linda Sundbergilla on pitkä kokemus lastenkulttuurista ja lapset tuntevat hänet television BUU-klubbenin juontajana.

Linda Sunbgerg - laulu
Miika Hjorth - kitara
Ossi Raippalinna - perkussiot

Vi bjuder på en show där barnen får välja vilken sång vi tar och hur mycket vi ska dansa. Vi musicerar med barnen och lever på deras villkor! Barnen är de kompetenta, de som vet, vi följer bara dem! Vi leker med handdockor och annan rekvisita och åker ut på ett improviserat och rytmiskt äventyr där vi träffar allt från tiger ballerinor till raka bananer. Sångerskan och låtskrivaren Linda Sundberg har lång erfarenhet av barnkultur och barnen känner henne som programledare i BUU-klubben.  Musiken tilltalar både vuxna som barn och uppmuntrar till lek, samhörighetskänsla och sagoberättande. Låtarna innehåller flera element ur den västafrikanska musiken, alla tre musiker har fått sin musikaliska grund i Senegal. Kom på ett rytmiskt äventyr med oss!