Poriin kätevästi junalla tai bussilla

Pori Jazziin pääsee tänäkin vuonna kätevästi julkisilla kulkuvälineillä!

VR on lisännyt vuorojaan Pori Jazziin pääkonserttipäivinä. Helsingistä lähtee lauantaina 20.7. klo 9.15 ylimääräinen junavuoro, joka kulkee Tampereen kautta ja saapuu Poriin klo 12.53. Sekä perjantain 19.7. että lauantain 207. konserttipäivien jälkeen Porista lähtee puolestaan lisäjuna Helsinkiin hieman ennen aamuyhtä. Lue lisää ja varaa paikkasi junasta VR:n verkkosivuilla! Huomaathan myös, että Porin Linjat Oy järjestää bussivuoroja Porin Matkakeskuksen ja Kirjurinluodon välillä niin junien saapuessa Poriin kuin myös konserttien päättymisen jälkeen. Matkalipun hinta on 2 €/henkilö, vain käteismaksu.

Bussiyhteyksien osalta Satakunnan Liikenne Oy järjestää pääkonserttipäivinä useita ylimääräisiä vuoroja Porin sekä Rauman, Turun, Tampereen, Huittisten ja Helsingin välillä. Paluuvuorot lähtevät illalla Kirjurinluodon pysäköintialueelta. Tarkemmat tiedot ja aikataulut Koiviston Auton verkkosivuilla.

Korsisaari Oy liikennöi Helsingistä Espoon, Nummelan, Karkkilan ja Forssan kautta Kirjurinluotoon pääkonserttipäivinä. Matkat ovat myynnissä Korsisaaren verkkokaupassa.

Väinö Paunu Oy järjestää puolestaan konserttimatkoja Tampereelta Kirjurinluotoon pääkonserttipäivinä. Matkat ovat myynnissä Paunun verkkokaupassa.

Tervetuloa Pori Jazziin!