Kirjurinluodon pääkonsertit alkavat!

Koko vuoden odotettu hetki on vihdoin täällä, kun Pori Jazzin pääkonsertit alkavat tostaina Kirjurinluodon konserttipuistossa! Festivaalilla esiintyvät torstaina, perjantaina ja lauantaina muun muassa Nick Cave & The Bad Seeds, Alanis Morissette, James Blunt, Burt Bacharach ja Aloe Blacc. Konserttialueen portit aukeavat päivittäin klo 13.30, ja musiikkia on tarjolla aina puolilleöin asti.

Runsaasti positiivista palautetta kerännyt Jazzpuisto säilyy pääkonserttipäivinäkin Pori Jazzin pääsymaksuttomana festivaalialueena, mutta Lokkilavan alue on torstaista eteenpäin osa maksullisia pääkonsertteja.

Alta voit lukea viime hetken vinkkimme Kirjurinluodon konsertteihin saapuvalle yleisölle. Tervetuloa festivaalille ja mukavia hetkiä konserttien äärellä!

▶ Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne ohjataan 8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä konsertteihin tullessa että niistä poistuttaessa. Lähestymiskartan näet verkkosivuiltamme. Liikenne keskusta-alueella ruuhkautuu festivaalin aikana, joten suosittelemme välttämään keskustaan ja lähelle jokirantaa ajamista.

▶ Kirjurinluodon konserttipuistoon on kolme sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti sijaitsee Kirjurinluodontien varressa konserttialueen eteläpuolella, samassa paikassa kuin aiempina vuosina. Muut kaksi sisäänkäyntiä sijaitsevat Pohjois-Porin puoleisen Pormestarinsillan luona sekä Lokkilavan suunnalla. Yleisöä suositellaan mahdollisuuksien mukaan käyttämään pääsisäänkäyntiä.

▶ Jonserttipuiston portit ovat avoinna päivittäin klo 13–23. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi lippukontrollin yhteydessä joko ennakkovaihtopisteessä tai portilla, katso lisätietoa täältä.

▶ Konsertteihin voi tuoda perinteiseen tapaan mukanaan ruokaeväitä, vilttejä ja tuoleja. Alkoholittomia juomia voi tuoda konsertteihin avaamattomissa pakkauksissa.

▶ Sisäänkäynneillä suoritetaan turvatarkastus. Avaathan laukkusi valmiiksi jo ennen tarkastukseen saapumista. Konserttialueelle ei saa tuoda sateenvarjoja, jotta yleisön näköyhteys lavoille pystytään turvaamaan. Kiellettyjä ovat myös lasipullot ja vaaralliset teräaseet.

▶ Alkoholittomia juomia myydään niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin. Eri puolilla aluetta on useita ilmaisia vesipisteitä, joissa voi täyttää muovipullonsa. Vesipisteiden määrää on lisätty tämän viikon helteiden takia.