FI EN
20.11.

Kävitkö kesällä ensi kertaa Pori Jazzissa?

Pori Jazzin pääkonsertit keräsivät viime kesänä koolle ennätysyleisön, peräti 69 000 kävijää. Heti festivaalin jälkeen toteutetun kävijäkyselyn perusteella selvisi, että ensikertalaisia kesän asiakkaistamme oli reilut 18 prosenttia eli lähes 13 000 kävijää.

Haluaisimme tutustua Pori Jazz -debytantteihin hieman paremmin, minkä takia olemme koostaneet heille suunnatun lyhyen verkkokyselyn. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken, ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kaikki palaute on arvokasta ja auttaa meitä kehittämään Pori Jazzia eteenpäin kohti kesää 2020!

Vastaa kyselyyn: http://www.porijazz.fi/kysely

04.11.

Pori Jazz ensi kesänä 10.–18. heinäkuuta

Pori Jazz järjestetään ensi kesänä 55. kertaa. Festivaalin päivämäärät ovat 10.–18. heinäkuuta.

Pori Jazzin pääkonserteista nautitaan Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 16., perjantaina 17. ja lauantaina 18. heinäkuuta. Lisäksi festivaali tarjoilee tuttuun tapaan laajan ja tasokkaan ilmaisohjelmiston, josta nautitaan Jazzpuiston alueella Kirjurinluodossa.

Pori Jazzin pääkonsertit keräsivät viime kesänä  musiikin äärelle ennätykselliset 69 000 kävijää. Jazzpuistossa käyntikertoja laskettiin yhdeksän päivän aikana 280 000.

Tietoja kesän 2020 esiintyjistä ja järjestelyistä on luvassa alkavan talven mittaan. Seuraa uutisointiamme!

04.11.

Vuoden 2020 festivaalijuliste julkaistu

Pori Jazzin festivaalijuliste kesälle 2019 on julkaistu. Julisteen suunnittelusta vastaa San Fransicossa asuva ja työskentelevä yhdysvaltalaiskuvittaja Tim Lahan, joka tunnetaan värikkäistä ja erottuvista töistään. Lahanin asiakkaita ovat muun muassa Nike, Google, Facebook, Island Records, Pitchfork ja The New York Times.

Pori Jazz on järjestetty vuosittain heinäkuussa kesästä 1966 lähtien, ja festivaalijulisteilla on ollut alusta alkaen keskeinen rooli tapahtuman identiteetin ja ilmeen rakentumisessa. Julisteita on vuosikymmenten varrella suunnitellut laaja joukko kotimaisia ja kansainvälisiä suunnittelijoita.

Ensimmäisiä tietoja ensi kesän Pori Jazz -festivaalista on luvassa lähiviikkojen aikana.

Klikkaa kuva isommaksi

04.11.

Uudet Pori Jazz -tuotteet nyt myynnissä

Pori Jazzin viralliset oheistuotteet kesälle 2020 ovat nyt myynnissä. Pori Jazz -tuotteista vastaa jatkossa tamperelainen High Peak Finland, joka huolehtii tuotteiden suunnittelusta, tuotannosta ja myynnistä.

Ensimmäiset uudet tuotteet ovat jo myynnissä Pori Jazzin jälleenmyyjillä sekä festivaalin omassa verkkokaupassa, joka palvelee asiakkaita osoitteessa shop.porijazz.fi. Tuotevalikoima kasvaa talven ja kevään mittaan, kun kesä ja Pori Jazz 2020 lähestyvät.

04.11.

Joko olet tilannut uutiskirjeemme?

Haluatko kuulla esiintyjäkiinnityksistämme, lipputarjouksista ja muista kuulumistamme ensimmäisten joukossa? Uutiskirjeemme tilaamalla olet Pori Jazzin sisäpiirissä!

 

 

 

Muista seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook / Twitter / Instagram